Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportsnotiser

Foto: Scanpix/EPA
Sist oppdatert:
Her finner du smått og stort fra sportsverdenen tirsdag 28. september. Christian Vieri (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

Davis Cup-finalen går i Sevilla

Davis Cup-finalen i tennis mellom Spania og USA skal gå i Sevilla har spanierne bestemt. Kampene skal spilles på Olympiastadion La Cartuja med plass til 22.000 tilskuere. Arenaen brukes til vanlig til fotball og friidrett, og sist det var et storarrangement der var i 2003. Da spilte Porto og Celtic UEFA-cupfinalen på denne banen.

Ragnick ny Schalke-trener

Ralf Ragnick skal overta som trener i Schalke etter Jupp Heynckes. 46 år gamle Ragnick fikk sparken i Hanover i mars. Etter det har han vært arbeidsledig. Tidligere har han også vært trener for Stuttgart. Etter to seirer og fire nederlag ligger Schalke på 14. plass i Bundesliga.

Kneskadet Vieri står over

Christian Vieri kommer ikke til å spille for Inter i onsdagens mesterligakamp mot Anderlecht. Det er en kneskade som setter den verdifulle angriperen utenfor. Det er ventet at den nigerianske 19-åringen Obafemi Martins kommer til å erstatte Vieri i Inter-angrepet.

STCC kjører i Finland neste år

Det svenske standardbilmesterskapet (STCC), der nordmannen Tommy Rustad har hevdet seg bra, kommer til å kjøre en runde i Finland i 2005. Det er den runden som gikk i Mo i Rana i høst som nå kommer til å bli kjørt på en finsk bane, melder arrangørene. Premieren for neste års STCC kommer til å gå på banen i Knutstorp 21. og 22. mai.

FK Tønsberg spiller onsdag

FK Tønsberg møter Arendal onsdag på Tønsberg Gressbane. 2. divisjonskampen (avd. 1) skulle ha gått søndag, men måtte utsettes fordi bussen Arendal-spillerne reiste til Tønsberg med var innblandet i en trafikkulykke. Nå er det bestemt at kampen går onsdag, og med seier er Tønsberg-laget klar for 1. divisjon neste sesong.

Max Schmeling på vei mot 100 år

Max Schmeling fyller 100 år neste år, og det kommer tyskerne til å markere med å gi ut et frimerke med bilde av bokselegenden, som slo gjennom for alvor med VM-seieren over Joe "The Brown Bomber" Louis i 1936. Det er ikke vanlig at levende personer blir avbildet på frimerker i Tyskland, men i Schmelings tilfelle blir det gjort et unntak. Bokselegenden fylte 99 år tirsdag.

Ralf Schumacher kan bli straffet

Williams-BMW-stallen vurderer om den skal straffe Ralf Schumacher etter oppførselen hans i Kina Grand Prix i formel 1 søndag. Tyskeren nektet å kjøre videre etter et veldig langt pit stop. Årsaken til at Schumacher ble stående lenge, var at lagkameraten hans, Juan Pablo Montoya, skulle ha service først. Nå kan det hende at Ralf ikke får kjøre sesongavslutningen i Japan og Brasil.

Håndballkvinnene møter Larvik og Nordstrand

A-landslaget i håndball for kvinner skal møte Larvik og Nordstrand i treningskamper i forbindelse med en samling Marit Breivik skal ha i Oslo fra 4. til 6. oktober. Kampen mot Larvik spilles i Apalløkka Idrettshall, mens kampen mot Nordstrand skal gå i Lommedalshallen.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!