*Nettavisen* Sport.

Sportsnotiser

Foto: Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Her finner du smått og stort fra sportsverdenen mandag 4. oktober. Robbie Winters (bildet) er en av dem du kan lese mer om her.

04.10.04 13:34

Winters flau over Vogts

Skottlands landslagssjef Berti Vogts skal ha vraket Robbie Winters til landskampen mot Norge med begrunnelsen at "han kun scorer mot amatører ". Det får Winters til å reagere. - Jeg kan nesten ikke tro at han har sagt det. I så fall er det pinlig. At han ikke vet at eliteserien er en profesjonell liga gjør meg flau, sier Winters ifølge Bergens Tidende.

En plikt å støtte Stabæk

Jan Åge Fjørtoft liker dårlig at enkelte Asker og Bærums-boere håper at Stabæk rykker ned. - Det har jeg ingen forståelse for. Det er helt meningsløst. Det lokale fotballaget er en spydspiss i markedsføringen av et sted. Og Stabæk har gjort en fantastisk jobb i så måte, sier han til Asker og Bærums Budstikke.

Trezeguet må stå over

Juventus-spissen David Trezeguet mister etter all sannsynlighet Frankrikes VM-kvalifiseringskamper mot Irland lørdag og Kypros i neste uke. Det er en skulderskade som stopper ham.

Babbel vil tilbake på landslaget

Stuttgart-forsvareren Markus Babbel åpner nå for et comeback på det tyske landslaget. 32-åringen ga beskjed om at han hadde spilt sin siste landskamp etter et skuffende EM for fire år siden. Men nå har altså mannen med 51 landskamper kommet på andre tanker. –Jeg er klar for alt som måtte komme. Men jeg må fortsette å prestere på banen, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

Risholt drømmer om Start

Roger Risholt har fått sitt store gjennombrudd i Fredrikstad-drakten, og stortrives under Knut Torbjørn Eggens regime i plankebyen. Men aller helst vil han spille for Start i den øverste divisjonen. - Drømmen min har alltid vært å lykkes i Start, og den har ikke endret seg, sier Risholt til Fædrelandsvennen. Fredrikstads nøkkelspiller på midtbanen ble vraket av Jan Halvor Halvorsen i Start i 2001. Nå kan han tenke seg å komme tilbake etter hvert. - Det er klart at det hadde vært utrolig morsomt å vise at de tok feil den gangen, sier han.

LSK slanker stallen

Så mange som 12-14 spillere fra 2004-stallen kan forsvinne når Uwe Rösler overtar som Lillestrøm-trener etter sesongen. Manager Jan Åge Fjørtoft forteller til Romerikes Blad hvordan klubben ønsker at neste års stall skal se ut. - Vi ser for oss modellen 18+4+6. 18 erfarne spillere utgjør kjernen, ytterligere fire unge spillere er fullverdige medlemmer og klare for eliteseriespill, mens ytterligere seks talenter er med på hospiteringsbasis og spiller 2. divisjon, sier Fjørtoft til avisen. Foreløpig er det helt uvisst om noen av Bosman-spillerne kommer til å fortsette i klubben.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag