Gå til sidens hovedinnhold

Sportsnotiser

En kjent svensk friidrettstjerne er blitt pappa, en håndballstjerne gjør comeback og Liverpools Harry Kewell er friskmeldt. Les onsdagens sportnotiser her.

Stefan Holm er blitt pappa

OL-vinneren i høyde, svensken Stefan Holm, er blitt pappa. Samboeren Anna Lycke nedkom tirsdag med en liten gutt på 3525 gram. Han var 52 centimeter lang. Stefan Holm skriver i en pressemelding at både mammaen, pappaen og gutten har det kjempebra. (NTB-TT)

Håndballegende tilbake på banen

Den danske håndballegenden Kim G. Jacobsen la opp etter å ha spilt NM-finalen i håndball for Sandefjord i mai. Men nå er han tilbake på banen igjen. Sandefjord gjennomgår et generasjonsskifte, men en del av de unge spillerne er skadet, og dermed spurte klubben den 39-årige dansken om han ville spille litt igjen. Dansken var sporty og tok utfordringen på strak arm. (NTB-Ritzau)

Sprintrally på Bjerkebanen

Bjerkesprinten er åpen både for rally- og rallycrossbiler. Første gang denne konkurransen kjøres er førstkommende lørdag. Det er NAF Motorsport Oslo og Omegn som står som arrangør av fartsfesten, og traseen blir 1,9 km lang. Det skal kjøres en runde på banen og en sløyfe på indre bane. (NTB)

Kewell klar til Fulham-kampen

Australieren Harry Kewell, som spiller for Liverpool, har meldt seg frisk igjen. Han satser på å spille lørdagens kamp mot Fulham. Det var i Australias landskamp mot Salomonøyene tirsdag at Kewell pådro seg en liten skade, men det var på ingen måte alvorlig. (NTB-Reuters)

Lindsay Davenport lukter på verdenstoppen

Amerikanske Lindsay Davenport lukter på topplassen på verdensrankingen i tennis for kvinner. Hun ligger bare 15 poeng bak franske Amelie Mauresmo, som er skadet. De belgiske toppspillerne har valgt å hvile litt, og dermed ligger veien åpen for den amerikanske jenta, hvis hun bare holder seg fri for skader og sykdom. (NTB-DPA)

(©NTB)

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe