*Nettavisen* Sport.

Sportssjefen klar denne uken

Foto: (Scanpix)

Brann kommer mest sannsynlig til å presentere sin nye sportssjef denne uken. En kandidat peker seg klart ut.

21.11.06 15:05

(iBergen.no) Det meste tyder på toppfotballsjef i Norges Fotballforbund, bergenseren Roald Bruun-Hanssen, kommer til å bli presentert som Branns nye sportssjef i slutten av uken. Partene har hatt minst ett møte, men daglig leder i Brann, Bjørn Dahl, nekter for at Bruun-Hanssen har fått et konkret tilbud.

- Roald er et navn vi helt klart har på blokken - det er naturlig. Og han fikk med seg noen skisser på våre krav og hvordan jobben skal gjøres i fremtiden etter møtet vårt. Disse skal han svare på i slutten av uken. Men han har ikke fått et tilbud om kroner og øre - det for eventuelt komme senere, sier Dahl til iBergen.no.

- Men har dere andre kandidater som er aktuelle hvis Bruun-Hansen takker nei?
- Vi har snakket med mange og det tippet inn mange navn de første to-tre døgnene, noen av disse fra media. Vi ble litt lammet når slikt skjer (Per-Ove Ludvigsens avgang, red.adm). Men vi er fornøyd med prosessen, og regner med å få på plass den nye sportssjefen i slutten av uken, sier Dahl lurt.

Skal dere ha flere intervjuer i denne uken?
- Det har jeg ingen kommentar til.

Bjørn Dahl var like etter den overraskende avgangen til Per-Ove Ludvigsen ute og proklamerte at den nye sportssjefen skal være en mann som også kan bidra på treningsfeltet. Og Bruun-Hansen sklir som hånd inn i Bjørn Dahls hanske, ettersom han har trenererfaring blant annet fra Åsane, samt at han har hatt flere lederverv før jobben i fotballforbundet.

Det lyktes ikke iBergen.no å komme i kontakt med Bruun-Hanssen mandag.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.