Gå til sidens hovedinnhold

Sprek V4-banker

Et fjerdevalg i V4-spillet på Halmstad i Sverige i dag så ut som en rund million i den siste starten, vinner i dag?

En ny spennende travuke står for tur, og det hele åpnes opp med V4-spill til Halmstad i Sverige hos Norsk Rikstoto. Det fortsetter så på kvelden med V65-spill til Östersund i Sverige samt en dobbel V5-omgang i Drammen her hjemme, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips til alle baner.

Les også:Hold på hatten!

Sportspill har hatt enorm suksess med det nye konseptet til Norsk Rikstoto Eksperten, og vi har har nå rundet 2.1 millioner kroner innspillt på våre utlagte andelslag. Det er nye sjanser til gevinster hver dag, og til V4-løpene på Halmstad i dag kommer vi med en meget spennende banker!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Varslet storform sist!
Undertegnede var selv ringside på Åby sist 6 Giglet i V4-1 startet, og noterte da med stor grønn skrift varsling neste gangen denne kom ut. Untersteiner traveren varmet strålende før løpene på Åby den torsdagen, og jeg fulgte hesten med argusøyne i løpet. Gentle Star sønnen kom ned i lederyggen på lederhesten Decir Coger på startsiden, noe som så ut til å bli gull siden det er siste indre på Åby.

Lutfi Kolgjini kjørte Monneypenny Face, som gjorde så ryggen ikke ble til gull. Decir Coger ble sliten inn i siste svingen, og dro med seg Giglet bakover. Giglet fikk til slutt åpning, men kjørte seg fast bak et kobbel med hester før mål og så strålende ut. Vi mener 5-åringen varslet storform ved den anledning, og han møter samtidig helt riktig motstand i dagens løp. En svært spennende banker som ikke blir noen favoritt, og i øyeblikket er han kun snakk om et fjerdevalg i spillet!

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Unghesttalent tilbake?
6 Pin Kronos i V4-2 var ei hoppe som lovet veldig mye som 2-åring, og hun er lite spilt med sine 18 % i dag. Hun ble bl. a. toer i det store 2-års løpet Svampen på Örebro bak gode Dairy Queen. Hoppa har nå blitt 4 år, og samtidig fått to løp i kroppen. Vi syntes hun skuffet litt i den siste start fra lederyggen på Tamburini.

Cantab Hall-datteren har dog en veldig høy grunnkapasitet, og treneren melder samtidig at hun har trent strålende etter den siste starten. Banene er nå helt perfekt for tiden, og vi skal ikke se bort i fra at de river av skoene på hoppa i dag. Hun er veldig rask fra start, og vi ser ikke helt bort i fra at hun kan lede dette løpet veldig lenge, kanskje helt inn?

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken