RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Sprenger banken for Torres

Sist oppdatert:
Fernando Torres i tvil om sin framtid på Anfield. Sjekk hva han kan få i lønn i Manchester!

Manchester City har nok spisser til å fylle en helt startellever, men det forhindrer selvsagt ikke Manchester-klubben å jage den beste av dem alle:

Ryktene begynte å svirre torsdag, på fredag tapetserer Fernando Torres engelsk media – og vi snakker ikke bare om de mer lemfeldige tabloidavisene.

Mancini-flirt
Seriøse The Guardian hevder at spanjolen er i tvil om sin framtid på Merseyside og vurderer en overgang til pengetrykkeriet på Eastlands. At City-manager Roberto Mancini åpent har gått u tog erklært sin beundring for Liverpool-spissen vil neppe drepe ryktene med det første.

- For meg er Torres blant de beste i Europa, sammen me Tevez, Messi, Ibrahimovic og Ronaldo.

- Vi er et topplag, og jeg tror alle topplagene er interessert i Torres, men noen ganger avhenger det av spillerne, fordi de ønsker å spille i Champions League. Hvis vi ikke får fjerdeplassen, så tror jeg det blir vanskelig, sier City-sjefen til The Guardian.

Astronomiske summer
City ligger fortiden to poeng bak Tottenham på fjerdeplassen, men har muligheten til å avgjøre det selv siden de møter London-laget i den nest siste ligarunden. Imidlertid har de både Arsenal og Aston Villa i sesonginnspurten, så noen enkel oppgave med å friste Fernando Torres med Champions League-spill blir det så definitivt ikke.

Det som likevel taler for at Eastlands-laget skal kunne bli den spanske landslagsspillerens neste klubb er at City er en av få som kan klare den økonomiske pakken som en Torre-overgang forutsetter. Liverpool vil ventelig prise 26-åringen til rundt en halv milliard norske kroner, og Guardian mener å vite at Torres’ lønnskrav vil ligge på nærmere to millioner i uka – noe som vil gjøre ham til den best betalte spilleren på balløya. Det skremmer dog ikke klubbens italienske manager.

- Det vil vi sannsynligvis klare, sier Mancini.

I forhandlinger
Sist sommer sa Liverpool kontant nei da City forsøkte å hente Torres. Da kontakten ble gjenopptatt i januar, hellet svaret mer mot «kanskje», og dermed skal de to Premier League-klubbene ha fortsatt samtalene.

Torres har gjort seg utrolig populær i sin korte tid på Anfield, og ble den spilleren som brukte færrest kamper på å score 50 mål for Liverpool. På sine 79 ligakamper har han scoret smått utrolige 56 mål, men nå kan altså spanjolen ha spilt sin siste kamp for Anfield-laget.

Torres er for øvrig ikke den eneste klassespilleren som kobles til Manchester City. Benficas Ángel di María er på nytt nevnt, mens også Milans Ronaldinho skal være lysten på en overgang til Nord-England.

PS! Rafa Benitez er naturlig nok ikke overbegeistret over Manchester Citys åpenbare flirt med stjernespissen, og understreker overfor Sky Sports at Torres er lykkelig på Anfield.

- Torres er lykkelig på Anfield, sier Liverpool-manager.

- Det eneste fokuset han har nå, er å bli frisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere