RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Springer fra gutta?

Hun fikk bank sist de møttes, men i kveld tror vi på revansje på en distanse som klart taler til hennes fordel.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Kåre Refsland står ikke oppført som trener på 5 Vår Frøya av diverse årsaker, men det er i den dyktige Rogalendingen sin regi at Moe Odin-datteren har vært som et langt eventyr de siste årene. 7-årshoppa hadde en strålende fjorårssesong med seks triumfer, og hele 318.000 kroner rullet inn på kontoen til fornøyde eiere. Innledningen på dette året har også vært bra, men foreløpig har ikke vår banker for dagen fått smake seierens sødme. Det tror vi blir rettet på i dag når den fartsfylte hoppa kommer ut på sprint mot hester som normalt trenger litt tid på å få opp dampen, og at formen er inntakt viste hun i Bergen nå på torsdag. Ved den anledningen ble elitehesten Feseth Lynet for god, men innsatsen til sølv på fine 27.4 var klart godkjent av det foreløpige andrevalget i spillet.

To hester gjør opp
Det er slett ikke utenkelig at 3 Investor G.T. leder V5-2 rundt om, men når det finnes kun et motbud spiller vi to hester på samtlige forslag. Rite On Line-sønnen i trening hos Geir Mikkelsen har virkelig funnet formen, og de to siste innsatsene til sølv på 13-tallet har vært av den imponerende sorten. Den som kan utfordre til slutt i en feilfri utgave er 2 Ro Lo, og Armbro Nash-sønnen som bør være forbedret med et løp i kroppen etter meget lang pause røsker vekk syv av ti kuponger.

Åpent
En formløs gjeng setter hverandre i stevne i V5-innledningen, og at det fort kan dukke opp en overraskende vinner her er ikke usannsynlig. 9 K.L.M. Kilroy står veldig fint inne i løpet, og selv om Alf Palema-sønnen ikke har vist seg frem fra sin beste side på en stund bør han være seiersaktuell når selskapet ved denne anledningen er betydelig enklere enn hva 6-åringen er vant til møte. 1 Munson var positiv første gangen ut i regi Åsbjørn Tengsareid, men vi vil gjerne se at Supergill-sønnen som har gitt seg til slutt gang på gang fullfører helt inn før vi skrur forventningene for høyt. 6 Gardens Pride, 7 Wholly Diamond R. og 10 Bella Star L. er alle habile sprintere på sitt beste, og i et løp uten de helt store kanonene krysser vi tidlig.

Formbomben i den fjerde avdelingen er utvilsomt 10 Ovni D`Epona, og In Love With You-datteren har tidligere vist at hun står hver meter av dagens lange distanse. En sterk seier nest sist ble fulgt opp med en strålende innsats til sølv i tøffe omgivelser sist, og 7-årshoppa til Linda M. Larsen kan være et bankeralternativ. En spennende start gjør nykommeren 1 Chirico, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen er Diamond Way-sønnen en tidlig gardering.

Et skummelt hoppeløp med varmblodshester fordelt over tre distanser avslutter denne rebusen, og vi garderer bredt. 13 Kathy Freeman holder sin stabilt fine form, men Turbo Thrust-datteren er ikke typen som enkelt runder til seier fra disse forutsetningene. Vi har heller ikke blitt overvettes imponert av 8 Ingenue De Jag, og vi værer en smell i dette løpet. 11 Highway Brodda er klart mest spennende på kryssene som en foreløpig 15-prosenter, og den litt variable Carmody Lobell-datteren som står veldig fint inne i løpet må vurderes tidlig. V75-vinner 10 Lara Croft D.K. har levert under pari nå på slutten, men tilbake i slag er Silver Pine-datteren tidlig aktuell.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 350 og 880 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere