RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprinter inn til årets første triumf

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vår banker for dagen har glitrende forutsetninger i en veldig spennende jackpot-omgang på Bjerke i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det ble ingen utbetaling for fem rette i V65`en på Bjerke forrige onsdag, og dermed ligger det hele 1 950 858 kroner ekstra i potten denne gangen, og en kupong som er alene om å prikke alle de seks vinnerne kammer således hjem mer enn fire millioner kroner!

Vi fant vårt soleklare holdepunkt for dagen i den tredje avdelingen, og vi er rimelig trygge på at 13 Hornnes Tiril legger dagens konkurrenter bak seg til slutt. Pålex K. -datteren hadde en strålende fjorårssesong med nær 230.000 kroner innkjørt, og rekorden på sterke 24.9 over en sprint satte hun i møte med Neslands Loke & Co ved en fjerdeplass på Jarlsberg i fjor sommer.

Årsdebuten ble avlagt på en arena 9-årshoppa sjelden har gått gode løp, og da mener vi fjerdeplassen på fine 27.0 var klart godkjent. Løp i kroppen har normalt gjort veldig godt etter relativt lang pause, og med løpesnor fra 20 meter tillegg er vi ikke veldig bekymret for utgangsposisjonen. Aasheim-traveren er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og vi er sterk i troen på at årets første triumf blir bokført i kveld.

Vinn i tipping: Andreas har analysert samtlige 12 kamper

Alt for stor favoritt
Ja, det syntes vi 3 Sharpshoother har blitt med sine voldsomme 84 % i finalen, og vi mener at to formsterke hester kan gi Holm-traveren en real match. Coktail Jet-sønnen kommer nå tilbake etter litt pause, og før hvilen triumferte 5-åringen i to V75-løp. Storfavoritten har dermed tjent 250.000 kroner ved sin tre siste triumfer, og da sier det seg selv at motstanden etter hvert blir litt tøffere.

Den kapable krabaten har desutten vært veldig variabel i hele sitt liv (og på raske sommerbaner har han slett ikke fått spesielt god utelling...), noe som gjør sitt til at duoen 2 Pompier og 11 K.L.M. Prelong står på alle våre spilleforslag.

Førstnevnte kom litt i skyggen av fantastisk gode Playful sist, men den formtoppede Ucleo-sønnen avsluttet strålende til sølv på sterke 15.1 full vei (sikret et optimalt løp fra dette sporet). Sistnevnte kan her profitere på tøff kjøring i front, og med sine sedvanlige tunge avslutninger på landets hovedbane spiller vi nok en gang Dahir De Prelong-datteren til svært gode odds i DD-spillet.

Vi går tynt
Relativt dårlig kvalitet på hestene i den andre avdelingen, og glitrende inne i dette tidsløpet står 11 Lannem Jona. Troll Kos-datteren har stått knalltøft inne i de tre siste løpene (men har slett ikke gått neon dårlige løp) etter ha tjent 100.000 kroner på Momarken rett før nyttår, og i kveld så er det snakk om helt andre forutsetninger. 4-årshoppa skaffer seg trolig en fremskutt posisjon direkte fra sitt flotte springspor, og favoritten får stå alene på vårt minste spilleforslag.

Vi gir oss dog ikke på 12 Frøen Balder, og ny kusk Geir V. Gundersen tror vi kan være en perfekt match på den usikre Pål Even-sønnen. 6-åringen galopperte nok en gang bort en fremskutt plassering i den siste starten til slutt, og det var en sterk 29-tid som gikk fløyten ved den anledningen. Tandberg-traveren får således en plass på våre tre største spilleforslag, og vi snakker her om en spenstig 12-prosenter i spillet!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-1: Favoritten 8 King Volo står litt sjanseartet til i et trangt fjerdespor i et litt småskummelt løp, men dersom den meget lovende 4-åringen takler den biten legger trolig Windsongs Legacy-sønnen på til sin fjerde strake triumf. Mikkelborg-traveren avgjorde løpet sist til sin fordel på to steg når åpningen kom, og vi snakker her om en hest i rivende utvikling.

Tilbake etter lang pause kommer svært kapable 5 Superyankee Pedro, og på sitt beste er 5-åringen seiersaktuell direkte. Pedersen-traveren hevdet seg godt mot gode 4-åringer i fjor, og Yankee Pedro-sønnen har fått alt for lite penger på seg i forhold til kapasiteten.

V65-4: Favoritten 4 Høiby Sindre har imponert stort ved sine to siste triumfer, men etter det vi har registrert så langt er ikke 4-åringen noe lyn ut bak startbilens vinger. Skeie-traveren har mange hester rundt seg med mye fart i beina, og fra dette sporet tror vi således Engli Svarten-sønnen fort kan havne litt på vingelen. Vi snakker således om en 72-prosenter i fare, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Vi tror Espen A. Schem satser alt på et kort ned startsiden med 8 Norheim Spir, og da ser vi ikke bort i fra at den fartsfyllte Spikeld-sønnen sitter i føringen ut av den første svingen. 5-åringen står nå 20 meter bedre til kontra favoritten sist de møttes, og distansereduksjonen i kveld er en klar fordel for fjerdevalget i spillet. Spennende i ny regi er 12 Papsen, og på sitt har jo Moe Odin-sønnen fart nok til å blåse rundt disse hestene til slutt.

V65-5: Vi støter her på kanskje dagens mest åpne løp, og på vårt store system stryker vi ingen. De antatt beste står litt sjanseartet til på en kjapp sprint, men den beste hesten i løpet tror vi er 10 See See Rider. Distansen er ingen fordel for den kapable S.J.`s Photo-sønnen, men tøft tempo i front kan kompensere for dette. Innsatsen til sølv på fine 17.2 full vei bak svært gode Beat The Wiz sist var klart godkjent, og i en feilfri utgave er Stareng-traveren hesten å stå i mot til slutt.

Det var ingen oppløftende årsdebut 6 Spirit Scot leverte i lunsjen i Drammen 30. mars, og nestfavoritten må vise helt andre takter dersom han skal hevde seg her. 4-åringen slo på umotiverte galopper ved den anledningen, og vi syntes ikke Thai Tanic-sønnen så noe fin ut. Toppform holder duoen 8 Veeren Dior og 11 Star Contender, men det må selvfølgelig klaffe litt underveis fra disse sporene.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 384, 768 og 1980 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

Annonse: Her finner du flere eksperttips!

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere