Gå til sidens hovedinnhold

Sprø mulighet for Stensen

Andre H. Stensen ser Crisp som sin beste vinnermulighet på hjemmebanen Biri i kveld.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Biri.

Her finner du tipsene til V5B.

– Det er ikke snakk om noen banker, men han må først på bongen, sier Biri-treneren. I tillegg lanserer Stensen dagens luring: Thuli Eldar i V5A-2.

- Jeg synes spillerne glemmer 10 Thuli Eldar. Han avsluttet veldig bra etter galopp sist, og formen skal være meget bra. Riktignok møter han bedre hester, men jeg synes han fortjener mer oppmerksomhet enn det spillerne har gitt ham fredag formiddag. Sporet tror jeg ikke er noen ulempe, for han er ikke blant de kjappeste i vei. Jeg tror han skal være med å slåss helt i toppen uten galopp, sier Andre H. Stensen om sin luring.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Fortsatt toppform?
Tross Stensens advarsel til spillerne rundt Thuli Eldar er det en annen hest han har mer tro på i kveld. Unghesttalentet 1 Crisp (6. løp/V5A-5/V5B-2)var tilbake med brask og bram i slutten av januar. Han fulgte opp med ny seier 8. februar, mens han var strøket 28. februar. Stensen tror hesten holder formen.

- I følge sportssjefen trener hesten bra og skal være i orden. Jeg har ikke testet han etter forrige starten, men stoler på Romund. Sporet er bra, men jeg er litt usikker på om vi klarer å forsvare sporet. Således er det ikke snakk om noen banker. I tillegg har vi Heimer X.O. på utsiden. Det er et lite uromoment. Da kan det fort bli tempo på løpet. Likevel er Crisp et naturlig kryss og skal først på kupongen, råder Stensen.

Luring bak favorittene?
Ser vi bort fra de to nevnte ligger Stensen lavt med sine øvrige oppsitt. Det tross at 7 Heizel Croft (4. løp/V5A-3) står med to førsteplasser, en andre- og en tredjepremie på fire starter i karrieren.

- Jeg tror hun møter to hester som blir for gode. Både Vicky Diablo og Pine Princess L. er talenter utenom det vanlige. Vurderer spillerne flere hester på kupongen er Heizel Croft neste kryss. Hoppa er stabil, i følge treneren skal hun være bedre forberedt nå enn foran årsdebuten. En outsider bak de to store favorittene, sier Biris ledende trener og kusk.

De øvrige oppsummerer 43-åringen slik:

- 2 Landås Becca (1.løp) møter en flokk med gode Holtung-hester. Det er nok en premie som gjelder. 12 Strongest Ever (2. løp/V5A-1) blir et nytt bekjentskap. Det er vanskelig for meg å vurdere. 7 Keith R. (5. løp/V5A-4/V5B-1) er ute etter en premie. 11 Kjølstad Jo To (8. løp/V5B-4) holder ok form, men sporet trekker litt ned. Distansen er vel heller ingen fordel, men får han et snilt løp spiller det ikke så stor rolle. Han er nok best der framme, men en trippelplass kan være aktuelt med klaff, avslutter Stensen.

Følg været på Biri
Knall blå himmel og strålende vær preget Biri travbane i morgentimene fredag. Alt ligger til rette for flott sport og perfekte forhold i kveld. Gjennom Biri travbanenes web-kamera kan du holde deg løpende oppdatert over forholdene. Gå inn på Biri travbanes hjemmeside og benytt denne ekstraservicen fra Mjøs-ovalen.

Kilde: rikstoto.no

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke