RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprudlet foran toppklubber

Foto: REUTERS/Thierry Roge (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Erik Huseklepp var nok en gang et friskt pust for Brann i UEFA-kampen mot Hamburg. Det ble lagt merke til.

(iBergen.no) Erik Huseklepp (23) har nektet å forlenge avtalen med Brann, utover denne sesongen, på grunn av det han opplever som manglende tillit.

Nei til Brann
Gang på gang har han kommet fra innbytterbenken som et friskt offensivt pust uten å bli vurdert for en førstelagsplass i kampen etter. I sommer takket han to ganger nei til å forlenge med Brann og siden har stadig flere klubber meldt sin interesse.

Etter torsdagens kamp bekreftet Hamburgs sportsdirektør Dietmar Beiersdorfer at de vil ha spilleren.

- Han (Huseklepp) er en spiller vi vet godt om og har fulgt over tid. Vi har observert ham i flere kamper og vi er fortsatt interessert. Men det er lang avstand fra interesse til konkret handling. Vi utelukker ikke at noe kan skje, men jeg ønsker ikke å si stort om dette, sier Beiersdorfer til iBergen.no.

Toppklubber på tribunen
Tyskernes sportsdirektør forteller også at de er informert om kontraktssituasjonen til Huseklepp.

På Stadion satt også belgiske Anderlecht torsdag kveld og iBergen.no vet at også de er interessert i Branns kantspiller.

Av engelske klubber var Wigan, Bolton, Reading, Everton, Middlesbrough og Blackburn representert og Huseklepp var nok blant dem som ble lagt merke til.

Til tross for stor oppmerksomhet og mye interesse tenker Huseklepp først og fremst på å prestere for Brann.

- Jeg tenker ikke så mye på de tingene nå. Først ønsker jeg å gjøre det så godt som mulig for Brann, bidra til at vi går videre i UEFA-cupen, sier Huseklepp til iBergen.no.

Han var tidligere i år i Tyskland og besøkte Hamburg og møtte sportsdirektøren der.

Mer spilletid
Stabæk har vært de mest konkrete angående interessen for Huseklepp. Før overgangsvinduet stengte la de inn et bud på to millioner kroner og kom til enighet med spilleren om en treårskontrakt. Denne avtalen var muntlig og bare gyldig dersom Brann og Stabæk kom til enighet om en overgangssum før vinduet stengte.

Budene fra Stabæk ble blankt avvist.

Det er ennå usikkert hva Huseklepp kommer til å foreta seg når avtalen hans med Brann går ut etter 5. desember, men spilleren selv antyder at han ennå ikke er helt tilfreds med spilletiden han får.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere