RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs: - Bale har signert

Foto: Mike Hewitt/Getty Images
Sist oppdatert:
Gareth Bale knytter seg til Tottenham i fire nye år.

- Klubben er meget fornøyd med å kunne annonsere at Gareth Bale har signert en ny fireårskontrakt, og med det binder framtiden sin til Tottenham fram til 2016, skriver Spurs på sin hjemmeside onsdag.

Dermed avkreftes endelig alle rykter om at Bale forlater White Hart Lane.

Flere storklubber har vært interessert i 22-åringen, blant disse Barcelona og Real Madrid. Den walisiske stjernespilleren ønsker likevel å fortsette på venstresiden til London-klubben, til tross for at de ikke klarte å kvalifisere seg til neste sesongs mesterliga.

- Jeg har vært her i fem år og har satt pris på hvert eneste minutt. Fansen har vært fantastisk mot meg, og jeg vil gjerne gi noe tilbake til dem og gjøre noe bra for klubben. Tottenham blir stadig bedre og det er noe jeg gjerne vil være en del av. Det var deilig å få avtalen i boks, sier Bale til glede for alle som holder med Spurs.

- Jeg elsker denne klubben og vil gjøre mitt for at vi kommer oss tilbake til Champions League der vi hører hjemme. Vi har en bra, ung tropp, og må jobbe sammen for å entre den store scenen igjen, fortsetter lynvingen, som har spilt for Tottenham siden han dro fra Southampton i 2007.

Siden har Bale markert seg i Premier League og Europa, og to ganger kommet med på årets lag i England. I 2011 fikk han prisen «Players' Player of the Year».

Han har spilt 160 kamper og scoret 29 mål for Tottenham, som nå kan glede seg til flere år med Bale i troppen.

Noen manager har de imidlertid ikke, etter at Harry Redknapp noe overraskende fikk sparken tidligere denne måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere