Spurs krever omkamp

Tottenham har sendt et brev til Det engelske fotballforbundet, hvor de forlanger å få spille kampen mot West Ham om igjen.

09.05.06 20:01

Ti av Tottenhams spillere ble matforgiftet på spillerhotellet lørdag kveld og klubben ba om å få utsette kampen mot West Ham.

Men Det engelske fotballforbundet, FA, sa nei til forespørselen fra Spurs.

Michael Dawson, Edgar Davids, Michael Carrick, Robbie Keane og Teemu Tainio var blant de som ble syke, men kvintetten var alle i startoppstillingen søndag ettermiddag.

Tottenham tapte 1-2 for West Ham, og da Arsenal slo Wigan 4-2, gikk Nord-London-rivalene forbi på tabellen og tok den fjerde og siste Champions League-plassen.

Nå vil Spurs-ledelsen spille kampen om igjen.

- Vi har nå fått bekreftelse fra flesteparten av Premier League-klubbene at de vil støtte en omkamp og at en i lignende tilfeller vil forvente at en kamp blir utsatt. Vi anmoder deg derfor formelt at kampen blir spilt om igjen, skriver Spurs-formann Daniel Levy i et brev til formann i Premier League, Dave Richards.

Fifa har satt en deadline for all nasjonal fotball for lag som deltar i VM til kommende mandag, men har gitt Spania dispensasjon til å avslutte 20. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag