Gå til sidens hovedinnhold

Spurs-nykommer flørter med Chelsea

Agenten avslører framtidsplanene.

I sommer sikret Tottenham seg den rumenske forsvarsspilleren Vlad Chiriches fra Steaua Bucuresti.

23-åringen har fått svært hederlig omtale for sitt fotballtalent de siste årene, og mange mente at Spurs hadde gjort et kupp.

Med tanke på rumenerens alder, kunne man i utgangspunktet ha sikret seg en spiller som kunne ha figurert for klubben i mange år framover.

Ifølge spillerens agnet er imidlertid ikke planen å bli værende på White Har Lane karrieren ut. Chiriches har nemlig andre ambisjoner, ifølge Express.

Agenten forteller til avisen at Chelsea-manager José Mourinho har fulgt spilleren siden tiden i Real Madrid, og rumeneren ikke skal være strøket av portugiserens ønskeliste.

Det hevdes at Mourinho en gang i framtiden trolig vil gjøre et forsøk på å hente spilleren til Stamford Bridge.

- Om han gjør en eller to gode sesonger for Tottenham, vil Chelsea sikkert være villig til å betale store penger for å hente ham, sier agent Victor Becali.

- Mourinho har fulgt spilleren siden han var i Real Madrid, legger han til.

Rumeneren har enn så lenge til gode å få sitt gjennombrudd i Tottenham siden overgangen i sommer. Han fikk arbeidstillatelse først i september.

Han var imidlertid på banen og gjorde en god figur i ligacupmøtet med Aston Villa nylig, der londonklubben vant med overbevisende 4-0.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken