RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs-nykommer flørter med Chelsea

Foto: NTB scanpix/John Walton
Agenten avslører framtidsplanene.

I sommer sikret Tottenham seg den rumenske forsvarsspilleren Vlad Chiriches fra Steaua Bucuresti.

23-åringen har fått svært hederlig omtale for sitt fotballtalent de siste årene, og mange mente at Spurs hadde gjort et kupp.

Med tanke på rumenerens alder, kunne man i utgangspunktet ha sikret seg en spiller som kunne ha figurert for klubben i mange år framover.

Ifølge spillerens agnet er imidlertid ikke planen å bli værende på White Har Lane karrieren ut. Chiriches har nemlig andre ambisjoner, ifølge Express.

Agenten forteller til avisen at Chelsea-manager José Mourinho har fulgt spilleren siden tiden i Real Madrid, og rumeneren ikke skal være strøket av portugiserens ønskeliste.

Det hevdes at Mourinho en gang i framtiden trolig vil gjøre et forsøk på å hente spilleren til Stamford Bridge.

- Om han gjør en eller to gode sesonger for Tottenham, vil Chelsea sikkert være villig til å betale store penger for å hente ham, sier agent Victor Becali.

- Mourinho har fulgt spilleren siden han var i Real Madrid, legger han til.

Rumeneren har enn så lenge til gode å få sitt gjennombrudd i Tottenham siden overgangen i sommer. Han fikk arbeidstillatelse først i september.

Han var imidlertid på banen og gjorde en god figur i ligacupmøtet med Aston Villa nylig, der londonklubben vant med overbevisende 4-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere