RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs presser United

Sist oppdatert:
Spurs har lagt press på Liverpool og Manchester United med seier over Birmingham 2. juledag.

TOTTENHAM - BIRMINGHAM 2-0: Robbie Keane og Jermain Defoe scoret hvert sitt mål i andre omgang og ga Tottenham seieren i en lite imponerende juleforestilling på White Hart Lane.

Spurs står med 34 poeng etter 18 kamper, og legger dermed press på Manchester United og Liverpool i kampen om de øverste plassene bak suverene Chelsea.

Jermain Defoe er et av landslagssjef Sven-Göran Erikssons spissalternativer før sommerens VM, men får ikke spille fast på Tottenham. Mot Birmingham var engelskmannen igjen plassert på benken fra start, men den lynraske angriperen utnyttet den halvtimen han fikk godt.

- Det var flott for Jermain Defoe, og han er alltid kapabel til det. Vi er heldige som har fire kvalitetsspisser, sa Tottenhams førstelagstrener Chris Hughton til BBC etter seieren.

For Birmingham-manager Steve Bruce fortsetter nedturen, men han nektet å henge med hodet etter nok et tap.

- Vi må ta med oss det positive fra kampen, og hvis vi fortsetter å spille som dette er jeg sikker på at ting vil snu for oss, mente Bruce.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere