*Nettavisen* Sport.

Spurs rundspilt på hjemmebane

Kevin Nolan sikret Boltons første seier på 44 år på White Hart Lane, og sørget samtidig for å påføre Tottenham lagets første tap under David Pleat.

01.11.03 20:13

Kampfakta

TOTTENHAM - BOLTON 0-1: Det var en vel fortjent seier Bolton tok med seg i bagasjen hjem fra London - og den var viktig. Ikke uventet kjemper Sam Allardyces menn på nedre halvdel av Premier League-tabellen, og lørdagens tre poeng brakte Bolton opp til 15. plass.

Fire stangskudd
Bolton traff faktisk stengene hele fire ganger, så seieren kunne absolutt vært større.

Spesielt var Jay-Jay Okocha et konstant uromoment for Spurs-forsvaret. Men det var Liverpool-fødte Kevin Nolan som scoret målet. Okocha fikk ballen utenfor 16-meteren. Skuddet hans ble reddet av Kasey Keller.

Returen fant Kevin Nolan, og han satte den i mål. Nolans fjerde mål i år.

Tottenham åpnet kampen best, og spesielt Darren Anderton virket innstilt på å gjøre sin 350. ligakamp til en hyggelig affære. Etter ni minutter la han inn til Bobby Zamora, men den tidligere Brighton-spissens heading ble blokkert.

Tre minutter senere vartet Jussi Jääskelainen opp med en flott redning på et skudd fra Robbie Keane.

Okocha-show
Boltons første sjanse kom etter 18 minutter, da Nolan vendte med ballen på hjørnet av 16-meteren, men skuddet skapte små problemer for Keller. Et minutt senere sendte Okocha en kanon i tverrliggeren bak Spurs-keeperen.

Nigerianeren overtok showet på White Hart Lane resten av første omgang, og viste fram flere tekniske finesser og gode skudd. Men uten uttelling.

I andre omgang valgte Pleat å sette inn Helder Postiga for Gustavo Poyet, og kjøre Postiga og Zamora på topp, med Robbie Keane like bak. Målet var det imidlertid Bolton som fikk.

Ikke ufortjent.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag