RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs truer med søksmål

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Tottenham vurderer å saksøke Premier League og hotellet sitt etter at ti spillere ble matforgiftet og Champions League-plassen glapp.

Tottenham Hotspur har vært i besittelse av fjerdeplassen i Premier League i store deler av sesongen, men Arsenal snek seg forbi i aller siste serierunde takket være sin seier over Charlton og Tottenhams tap for West Ham.

Men Tottenham har ikke gitt opp helt, selv om siste kamp er spilt.

Klubben er rasende på Premier League, som bestemte at kampen mot West Ham måtte spilles til tross for at ti spillere i Spurs ble matforgiftet natt til søndag. Tottenhams styre samles til et krisemøte mandag for å diskutere et eventuelt søksmål mot ligaens ledelse og hotellet de bodde på, Canary Wharf.

- Klubblegen (Charlotte Cowie) vekket meg klokken fem og sa at sju spillere var syke. Så ble tre spillere til syke. Det var en vanskelig situasjon, men kampen skulle aldri vært spilt. Vi ba Premier League om å utsette kampen én dag. Dette er spreke fotballspillere som ville vært ok etter en dags hvile, sier manager Martin Jol til The Independent.

Begjæringen om utsettelse ble avslått, selv om Jol til slutt sa seg fornøyd med en utsettelse på bare fire timer, for å få mat og væske i spillerne. Dette sa politiet nei til på grunn av frykten for bråk som følge av fire timers ekstra alkoholinntak hos supporterne.

Jol kalte inn fire reservelagsspillere og ventet til etter oppvarmingen med å ta ut det endelige laget. Seks syke spillere startet kampen: Michael Dawson, Aaron Lennon, Teemu Tainio, Michael Carrick, Edgar Davids og Robbie Keane.

- Vi startet med et brukbart lag. Enkelte kunne ikke avslutte kampen, men jeg var veldig stolt av dem, sier Jol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere