RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurs vil ha Peles arvtager

Sist oppdatert:
Tottenham Hotspur er ifølge BBC i samtaler med Santos om å kjøpe Diego - brasiliansk fotballs nye vidunderbarn og Peles arvtager i trøye nummer 10.

18-åringen var en av nøkkelspillerne i Santos forrige sesong, da klubben vant det brasilianske mesterskapet og kom helt til finalen i Copa Libertadores. Her hjemme er han foreløpig mest kjent blant de som spiller dataspillet Championship Manager.

Uansett; Ifølge BBC kan den kreative midtbanespilleren nå være på vei til Tottenham. Pris: I underkant av 70 millioner norske kroner.

"Zidane junior"

To representanter for den engelske klubben var ifølge BBC i Brasil forrige torsdag for å diskutere saken med Santos-president Marcelo Teixeira.

Brasilianerne har tidligere ytret at de ikke ønsker å selge juvelen - som omtales som "Zidane junior" - men det er gjerne vanskelig å takke nei når noen vifter med en stor bunke engelske pund.

Det store spørsmålet er om Diego selv er interessert. Han er inne i sitt andre år av en femårskontrakt, og har tidligere uttalt at han ønsker å bli i hjemlandet et par år til før han reiser til Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere