RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurtdrama da Norge vant

Sist oppdatert:
Fem lag kjempet side om side til siste slutt i herrestafetten i langrenn. Sammen med målfotoet kom beskjeden som Norge har ventet på i over et år.

Sist gang vi vant var i Davos. Og det er over et år siden. Søndagens seier er derfor svært gledelig for de norske gutta. Ikke minst med tanke på VM i februar.

Italia kom nærmest, etterfulgt av Frankrike, Russland og Tyskland. Bare tiendeler skilte de fem lagene fra hverandre.

Tore Ruud Hofstad hadde både god gli og god fart mot slutten, og stod fram som Norges nye ankermann etter å ha spurtslått fire lag.

Jens Arne Svartedal gikk førsteetappen, og ga Norge ledelsen. Odd Bjørn Hjelmeseth gikk bra, og økte til de andre. Frode Estil var ikke like heldig på tredje etappe, og Norge ble hentet inn av den tyske hit'en Axel Teichmann, samt Italia Frankrike og Russland.

Italias ankermann, Zorzi, kom fort på slutten, men Hofstad slan seg først over målstreken.

Norges 2. lag kom på 12. plass.

På tredjeetappe ble Frode Estil hentet inn av og tre andre lag, men Hofstad holdt hodet kaldt på siste etappe og sørget for norsk seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere