RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Spurter inn til DD-triumf?

Sist oppdatert:
Vi har god tro på at tredjevalget Arion runder til seier i Dagens Dobbel på Jarlsberg i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag

Klikk her for lørdagens V75

10 Arion er en av landets raskeste kaldblodshester, men 7-åringen må ha det på sitt vis. Mens han tidligere kunne ruse unna i tet og likevel vinne, er det smygløp og en seiersgivende spurt som er melodien nå fortiden.

Lykke Gutten-avkommet holder flott form, og selvom han står i bakspor tror vi han tar seg av den første DD-avdelingen. Hester er vant til å møte adskillig tøffere konkurrenter, og går således ned en klasse i kveld. Nest sist spurtet han enkelt ned gode hester på Bjerke. Ofte blir Hoilm-traveren sittende fast fordi han ikke må bruke speeden for tidlig, men i seiersløpet på Drammen 13. juni syntes vi han var mektig god etter å ha angrepet fra 3. utvendig 500 meter igjen. At han likevel kunne vinne den dagen tyder på at Arion kan gjøre litt mer selv nå som formen er helt på topp - og ihvertfall mot dagens litt enklere konkurrenter. Vi tror på kopi av Drammensløpet, og at H.C. Holm setter fart i den siste svingen og sveper feltet.

Leder hele veien?
I den andre avdelingen blir 4 Ebbes Igor L.J. stor favoritt, men vi har vel så god tro på innersporets 1 Only For Girls. Vi krysser begge på våre DD-bonger, og tror Forkerud-traveren vil lede dette løpet svært lenge. 6-åringen har alltid hatt kapasitet, men sist var hesten meget god til knepent tap mot gode Beverlyhills Lindy - som attpåtil fikk et kremløp. I kveld ligger det an til at Hans Petter Tholfsen styrer løpet hele veien med det nytente andrevalget.
Ebbes Igor L.J. er dog ingen kastekjepp, men en meget lunefull banditt. 5-åringen har meget stor kapasitet, men finner på mye rart i løpene og derfor står han med bare en seier denne sesongen. Klarer Frode Hamre å holde ham i skinnet hele veien kjemper Søvik-traveren garantert om seieren igjen.

Ekspertforslag
Enjoyment F. innfridde med letthet som vår DD-banker på onsdag, og vi tror på en god sjanse for Arion også. Vi har satt opp to spilleforslag på 2 rekker med hhv 50 og 200 kroners rekkepris.

Omsetningen er bare 50.000 foreløpig, og det er vanskelig å si om oddsene på rundt 15 vil holde seg. Uansett tror vi oddsen vil bli over 10 siden mange vil gardere den første avdelingen.

Kjøp en DD-bong og se løpene på nrk2 kl. 22.25 i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere