Spurter ned slitne konkurrenter?

Jarlsberg 25.8.08

Jarlsberg 25.8.08 Foto: hesteguiden.com

Vi har god tro på at to sterke årsdebutanter tar seg av DD-løpene på en tung Jarlsbergbane i kveld.

14.03.09 12:55

Klikk her for vårt Dagens Dobbel-forslag

I det norske spillemarkedet er muligens Dagens Dobbel det spillet man bør satse på om man skal ha mulighet til å gå med overskudd i lengden. Her er tilbakebetalingsprosenten godkjent samtidig som omsetningen er relativt høy alle dager i uka. Kvaliteten på løpene er som regel også god, og finner man et holdepunkt i DD kan man fort tjene fine penger. I vinner og plass er dessverre omsetningen altfor liten til at verdispill kan påregnes siden oddsene går som en jojo helt frem til løpsstart.

Nettavisen har hatt god treff på sine dobbel-forslag i år, og vi kunne vise til et lite overskudd etter 49 avlagte spill i februarregnskapet. I mars har vi hatt noen skikkelig fine drag, og vi har vært veldig nære flotte gevinster flere ganger. Dessverre har det bare blitt fullklaff i 2 av 8 spill denne måneden, men likevel har vi et overskudd på 468 kroner.
Herlig bankerspill på tredjevalgene Western Heikant og Jotun samt dønn riktig uttak på Gjerde Åsar/Kolnes Mai ga ingenting tilbake da vi røyk i den andre avdelingen, mens Amor Even og Blue Story begge måtte nøye seg med sølv. Kun ett av våre åtte DD-spill denne måneden har ikke holdt god standard.

Vinner direkte
På onsdag bankertippet vi Åsajerven da vi mente Mørtvedt Jerkeld trengte noen løp i kroppen før toppformen var på plass. Det stemte perfekt, men i kveld går vi i mot denne tankegangen og bankerspiller årsdebuterende 12 Laeskog Ronja. Det er nemlig ikke slik at alle hester nødvendigvis trenger en gjennomkjøring, og Mikkelborg-hoppa vant enkelt første gang ut i fjor - og da etter enda lengre pause.

Treningsrapportene er fine på den råsterke hoppa som dessuten liker tunge baneforhold - to av hennes tre siste tungbaneløp er vunnet! Vi tror den 7-årige Elding-datteren har en god sjanse til å slå sine medsøstre i den andre DD-avdelingen. Hun vant halvparten av sine 16 starter i fjor og tjente over 200.000 kroner - ofte i kamp med hingstene.

Seek and destroy
I den første avdelingen støter vi på flere meget gode travere og trioen Muscles G.T., Løb Cowboyland og The Seeker tjente tilsammen over 1.2 millioner i fjor - i kveld avlegger alle årsdebut.

Dette er snakk om topphester som nok ikke er i topporden allerede nå, men vi har god tro på at en av dem likevel vinner på klassen. Aller mest tro har vi på 6 The Seeker som har en meget fin statistikk på tung bane - hele 4 av de siste 7 startene har endt med seier. Vi tror Tholfsen-traveren spurter ned hele gjengen om formen er sånn nogenlunde i orden, og Conway Hall-sønnen står alene på det minste forslaget. Oddsen er p.t. drøye 10, og det synes vi er klart spillbart på de to beste hestene.

På det større forslaget tar vi selvsagt med 3 Muscles G.T. som kan gi Mikkelborg er dobbel, men da må ungheststjernen være bedre forberedt enn samme treners Rex Ribb var på onsdag. 5-åringen er kjapp i vei, og er en topphest som det blir artig å følge denne sesongen.

4 Løb Cowboyland takserer vi litt under de to andre, men muligens kan alltid offensive Tom Erik Solberg innta føringen. Dersom de to favorittene velger defensive opplegg første gangen ut kan det holde helt hjem - til solid odds på over 25!

Vi velger også å ta med en sterk traver som vant på den bunnløse Vestfoldarenaen forrige tirsdag. 12 Felicia`s Fighter var en slager i 2007, mens fjorårssesongen ikke var like god selvom over 100.000 ramlet inn på kontoen. I ny regi vant Super News-sønnen direkte, og skulle årsdebutantene trenge noen flere løp i kroppen kan muligens landschampion Høitomt sette inn en smell - til over 50 ganger pengene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner - begge med 100 i rekkepris.

Kjøp en bong og se løpene pånett-tvi kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.