RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
vant i Midtfjeld-debuten 21.10.08
vant i Midtfjeld-debuten 21.10.08 Foto: hesteguiden.com

Spurter så det spruter

Sist oppdatert:
Mildværet betyr krevende forhold på Bjerke i kveld. Vi har god tro på en tungbanespesialist som ikke blir streket på mer enn hver femte bong.

Klikk her for vårt V65-forslag

Gårsdagens lunsjtrav i Tønsberg ble nesten en parodi med svært vanskelige baneforhold. I kveld ligger det an til 3 sekunder tung bane, og det er svært ulikt hvordan hestene takler dette.

Med tilgang til statistikk over hestenes prestasjoner på sugne baner har vi en fordel kontra mengden. I en på forhånd langtfra lettløst V65-rebus tar vi derfor sjansen og singelstreker fjerdevalget 9 Blue Story i den femte avdelingen.

Den toppstammede 6-åringen har slitt med helsen i hele sin karriere, men kan mye på gode dager. Fem seire har det blitt på 30 starter, og General November-sønnen vant direkte i debuten for sin nye trener Per Oleg Midtfjeld. Ser vi på statistikken har hingsten vunnet 3 av sine 7 starter på tung bane, og når hesten dessuten står perfekt inne i grunnlaget mot klart overkommelig motstand blir det interessant. Fra niendespor bør det bli en fin utvendig reise, og vi tror Blue Story kan ta sin tredje seier i ny regi.

Rett og slett en herlig frekk banker som kan bane vei for storutbetaling.

Smelter ikke
Vi velger å ty til to bankere denne onsdagskvelden og heller ikke 5 Snövit er førstevalg på rangeringen i V65-2. Det finner vi merkelig all den tid svenskehoppa har vært meget solid i sine to starter i år - etter å ha vunnet 6 av 14 i fjor.

Slogum Bjørn-datteren spurtet flott til sølv i V75 på Momarken i årsdebuten, mens det ble seier i Sverige sist. I kveld skal hoppa ut i et løp forbeholdt de stallansatte, og Gunnar Eggens sønn Hans Jørgen er feltets mest rutinerte - og selvtilliten bør være påplass etter seier på Momarken i går. Snövit har vært på flere visitter i Norge, og takler også hun dagens baneforhold (en seier og en annen på to starter). Det vil neppe være noen fordel å dra førstesporet i kveld, og vi tror begge våre holdepunkter vil komme med seiersgivende spurter ute i banen.

Snövit er et foreløpig andrevalg streket på 40% av bongene, og skulle våre to bankere innfri kan det bli en mildt sagt spennende aften. Vi nøyer oss med fire streker i den fjerde avdelingen, mens vi garderer godt opp i de resterende løpene.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre ordinære spilleforslag på hhv 120, 420 og 840 kroner.

I tillegg har vi satt opp et stort abc-system med en innleveringspris på 1504 kroner. Vi har fylt ut de fire systembongene som du finner her.

Kjøp en bong og se om våre antakelser stemmer på Nrk2 kl. 19.30-20.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere