RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spurtkanon går for Roubaix-seier

Foto: MG (tdwsport.com)
Sist oppdatert:
«Gorillaen» ble spart i Flandern, men sykler for seier i «Helvete i Nord».

Etter Phillipe Gilberts avskjed til BMC klarte ikke Lotto-Belisol overbevise på hjemmebane i Flandern rundt.

Laget som med Gilbert i spissen kjørte klassikerne på en strålende måte i fjor var på ingen måte med å prege årets andre sykkelmonument. Marcel Sieberg ble lagets beste rytter, men man måtte bla lenge i resultatlistene for å finne tyskeren.

67. plass. 4 minutter og 43 sekunder bak Tom Boonen, var status når dagen var omme.

Sportsdirektør Marc Sergeant har en enkel forklaring, laget manglet en kaptein.

- Vi ser frem til å sykle ritt i de kommende ukene. Vi har manglet våre beste ryttere i de seneste løpene, så vi gleder oss til løpene hvor vi har noen som kan være kaptein, sier sjefen til feltet.dk.

LES OGSÅ:Edvald tjuvtrente i Roubaix-løypa

Til helgen står Paris-Roubaix på kalenderen. Sergeant sparte den spurtsterke tyskeren André Greipel i Flandern rundt, i håp om at han kan slå til i onsdagens Scheldeprijs og søndagens Paris-Roubaix.

- Scheldeprijs kan han vinne. Det satser vi på, forteller Sergeant.

- Jeg så han kjøre et godt Paris-Roubaix i fjor. Han satt i Cancellaras gruppe og viste at han er sterk og kan kjempe, fortsetter den belgiske sportsdirektøren.

Selv om Greipel er en av feltets beste spurtere skal ikke «Gorillaen» vente til velodromen med å røre på seg. Sergeant vil se en aktiv tysker, fra start.

- Han skal angripe og kjempe – det nytter ikke å kjøre avventende og regne med spurtstyrken, mener Lottos sportsdirektør.

André Greipel kjører Scheldeprijs onsdag. Følg med på procycling.no for resultater og reaksjoner fra klassikeren i Belgia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere