Gå til sidens hovedinnhold

Spydde, scoret og feiret

Først spydde han, så scoret han mål og deretter tømte han batteriene med å løpe som en gal. Ikke engang virus stopper Per Ciljan Skjelbred.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-LILLESTRØM 4-0:

Opptakten til festforestillingen på Lerkendal var ikke den aller beste for midtbanepropellen. Den siste tiden har han slitt med sykdom og da han måtte tømme magen like før kampstart fryktet han der verste.

Gikk tom
- Jeg hadde fryktelig lyst til å spille denne kampen og bestemte meg for å gjøre et forsøk. Synes det fungerte rimelig greit, men etter hvert gikk jeg tom, smiler 20-åringen, som endelig kom på scoringslista igjen. Etter et sugende løp ramlet ballen ned foran beina på ham, og da han klinket den i nota, eksploderte Lerkendal.

- Det var utrolig herlig både å score og å vinne foran fullt hus. Når vi i tillegg spilte Lillestrøm trill rundt er det bare helt topp, sier han og vifter med et flagg i svart og hvitt. Opptakten til nasjonaldagen kunne ikke vært bedre for Lerkendal-yndlingen.

(Under kan du se Ciljans scoring)

241863

Demidov best
En annen unggutt som har spilt seg inn i trøndernes hjerter smilte også fra øre til øre. Vadim Demidov stortrives i sin rolle som midtbaneanker.

- Det passer meg som hånd i hanske å ligge som en stabilisator på midtbanen. Jeg får brukt mine defensive kvaliteter, samtidig som det gir muligheter for å delta framover på banen, sier unggutten, som var banens beste spiller på Lerkendal i kveld.

- Kanskje det er på tide å høre med Martin om han ikke har behov for en avløser på landslaget, fleiper han og tar imot hyllesten fra elleville trøndere. I Trondheim er nemlig stemningen høy i kveld. Ingen ofrer den beskjedne plasseringen på tabellen en tanke når Lillestrøm er sendt hjem som slakt.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241894

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg