LERKENDAL (Nettavisen): RBK-CHELSEA 0-4:

Forbauselsen var stor på Lerkendal da Per Ciljan Skjelbred spurtet av banen etter at åpningskvarteret var unnagjort mot Chelsea.

- Jeg følte meg dårlig, og måtte bare få det ut. Så fikk jeg en tablett med syrenedsettende og følte meg bedre etterpå, sier Per Ciljan Skjelbred til Nettavisen.

- Deretter la du ut på et av karrierens lengste løp, var det så lurt?

- Det vet jeg ikke, men jeg følte meg helt fin etterpå, svarer han.

Klikk her for mer stoff fra europacupene

- Driter i Uefa-cup
Med tapet mot Chelsea trenger Rosenborg nå minst ett poeng borte mot Schalke for å avansere til åttedelsfinalen i turneringen. Mens Uefa-cupdeltakelse allerede er sikret for trønderne.

Det er imidlertid en mager trøst for Ciljan Skjelbred.

- Vi er fortsatt på 2. plass i gruppa. Men jeg har lyst til å gå videre i Mesterligaen. Uefa-cupen driter jeg i, og på en maksimal dag så hadde vi tatt dette laget her (Chelsea). Uten tvil, sier han til Nettavisen.

Det hjalp heller ikke at han ble kåret til hjemmelagets beste spiller, ettersom Rosenborg for 3. gang i mesterligahistorien slapp inn fire mål på hjemmebane (de øvrige var mot AC Milan (1-4) og Spartak Moskva (2-4)).

Klikk her for flere fotballnyheter

Cole-trofé
- Jeg føler min egen innsats var helt grei, men det hjelper ikke så mye når vi taper 0-4. I dag var Chelsea både sterkere, raskere og – ja – bedre enn oss i alt. Men vi spiller med et stort hjerte. Det skal ingen ta i fra oss.

Et lite plaster på såret fikk imidlertid 21-åringen:

- Jeg sikret meg i hvert fall trøya til Joe Cole, sier han mellomfornøyd.

Les også:Utspilt og ydmyket

Klikk her for flere sportsnyheter