RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Sørensen ute i minst fire uker

Sist oppdatert:
Jan Derek Sørensen må under kniven etter at leddbåndet i skulderen røk mot HamKam mandag.

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): HamKam – Vålerenga 1-1 : Nå blir det, som Sørensen selv beskriver det, «jævlig kjedelig med masse rar trening».

Bitter
Det var i duell mot HamKam-keeper Ivar Rønningen at VIF-spissen ble felt over ende. Han landet for kjært og leddbåndet i den høyre skulderen røk tvert.

- Dette er kjedelig, er reaksjonen til Sørensen, som i de siste rundene har gjennomført gode kamper for Osloklubben. Selv om straffen førte til 1-1 og uavgjort, ser ikke Sørensen noe lysere på situasjonen.

- Jeg hadde ikke ofret skulderen for ett poeng, hvis jeg hadde visst det på forhånd, for å si det sånn. For min del hadde det vært bedre med skulder i behold og 1-0-tap i dag, sier en tydelig nedslått Sørensen.

Ubeleilig skade
Med Jan Derek Sørensen nærmet VIF-trener Kjetil Rekdal seg kanskje en løsning på Vålerengas spissproblem. Nå må han klare seg uten goalgetteren i beste fall til over fotballferien.

- Jeg har vært godt fornøyd med Jan Derek i det siste, så en skade nå kom svært ubeleilig, sier VIF-sjefen, som er passe tilfreds med fire poeng på to bortekamper.

- Men vi er fortsatt å betrakte som et bunnlag, sier Rekdal, som allikevel er overbevist om at Vålerenga kommer til å bite bedre fra seg utover sesongen.

- Det er bare et spørsmål om hvor gode vi kan bli på den tiden som gjenstår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere