RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sørloths spissrival operert


Alexander Sørloth er utålmodig og lysten på spill i Crystal Palace. Nå er spissrival Christian Benteke kneoperert. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Alexander Sørloth er utålmodig og lysten på spill i Crystal Palace. Nå er spissrival Christian Benteke kneoperert. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Alexander Sørloths spissrival i Crystal Palace, Christian Benteke, har gjennomgått en kneoperasjon og er ute av spill i ukene som kommer.

Sørloths klubb melder at den belgiske spissen har gjennomført et mindre kirurgisk inngrep i kneet.

– Kirurgen er fornøyd med operasjonen, og vi forventer at Benteke er tilbake på treningsfeltet om ikke lenge. En ny oppdatering vil bli gitt om få uker, opplyser klubben.

Alexander Sørloth har slitt med spilletid under Palace-manager Roy Hodgson. Under tirsdagens pressetreff med landslaget la ikke nordmannen skjul på at han er utålmodig og utilfreds med hverdagen i London-klubben og Premier League.

Null mål, 81 minutters spill fordelt på sju innhopp i Premier League er ingen god statistikk for angriperen etter overgangen fra Midtjylland.

Spissrival Benteke har startet fire av kampene denne sesongen, men har heller ikke funnet veien til nettmaskene.

Crystal Palace ligger på 14.-plass i serien med sju poeng etter åtte kamper.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere