RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søta bror har Jackpotbankeren!

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Hele 4 millioner kroner ekstra ligger i syverpotten denne lørdagen, og vi satser på at en svenske peker lang nese til en rusten elite her hjemme i jakten på jackpotkronene!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Momarken i Østfold er arena for ukens V75-omgang, og det er fryktelig mye penger å spille om denne gangen! 4 060 847 kroner ekstra ligger i syverpotten. Det vil med andre ord si at du vil få mer enn dobbelt betalt i forhold til ved en ordinær omgang, dersom du prikker syv rette. I tillegg venter en bonus på fire millioner kroner til den første som blir alene om riktig V75-rekke på en og samme bong. Totalt kan du vinne opp mot 14 millioner kroner om du blir alene om lørdagens V75!

Forrige lørdag satt beggevåre bankere, og DD satt på en rekke til seks ganger pengene, mens Vesle Rappapå Bjerke på onsdag var snakk om en innertier!

Speeder ned samtlige til slutt?
Ja, i et løp som ligner et kraftig overpacet oppgjør har vi god tro på at 12 Bambino Banker er fremst når pengene fordeles til slutt i V75-7. Wall Street Banker-sønnen er herdet i tøffe omgivelser, og har jo hevdet seg med bravur mot klart tøffere konkurrenter enn favoritten 8 First On Line Sec. 8-åringen satt bom fast etter litt pause sist til tredje på fine 14.3 over en sprint, og løp i kroppen har normalt gjort godt.

Svensson-traveren har en drepende speed på full form, og dagens lange oppløp passer trolig 20-prosenteren i spillet (latterlig lite spilt!) som hånd i hanske. Den norske eliten er ikke mye å skryte av, men tøft tempo på løpet kan de sørge for at det blir, med en rekke svært startkjappe hester i første rekke bak bilen.

Ingen trær gror inn i himmelen!
Nei, de gjør ikke det, og skal man spille i mot seiersmaskinen 7 Greis Vinn, ja så må det være på lørdag. Moe Odin-sønnen har vært et eneste stort eventyr i regi Cato Antonsen, og i V75-2 jakter 7-åringen sin sjette strake triumf. Dagens folkebanker har vært overbevisende god, men dagens forutsetninger tror vi ikke er optimale.

På en kjapp sprint fra et spor litt langt ute, tror vi fort det kan gå galt (galoppfaren øker, og det er da noen hester her som kan flytte litt på bena på en sprint...), og finner helt klart verdi i noen garderinger ved denne anledningen. Dersom det er snakk om en klink vinner, ja så bøyer vi oss i støvet! Lekkert til står 2 Løvbest, og den formtoppede Spang Best-sønnen er fryktelig spennende med sine skarve 7 %!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vi går tynt
I hhv V75-4 og den sjette avdelingen satser vi på å komme igjennom på relativt få hester, og i den fjerde avdelingen er 9 K.L.M. Prelong snakk om en naturlig favoritt. 6-årshoppa kommer tilbake etter litt pause, men trener Steinar Holm pleier jo alltid å ha sine hester vel forbredt når de kommer til start. Dahir De Prelong-datteren gjorde det jo da også meget skarpt i klart tøffere omgivelser enn dette før hvilen, og fra et helt perfekt smygspor skal det dreie seg om en topp vinnersjanse.

Vi har prøvd oss på 5 Madame Lavec uten hell tidligere, men en finere oppgave enn dagens får ikke Hamre-traveren. 5-årshoppa avsluttet voldsomt til sølv på meget sterke 15.7 full vei i den siste starten (og formen virker således til å være sterkt stigende), og tidligere har vårt andre kryss i løpet vist at hun trives fortreffelig på dagens arena (bl.a. vunnet to løp).

Selv om vi har svært god tro på at vinneren er å finne på de to overnevnte i hoppeløpet er nok duoen 9 Åsajerven og 10 Moe Brage snakk om en langt sikrere lås i V75-6. Førstnevnte var tilbake i slag i Jakob Meyers Pokalløp sist, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt på den superspeedige Järvsöfaks-sønnen (hadde en kronglete oppladning forut for den siste starten).

Sistnevnte har neppe vært bedre enn han er akkurat nå, og vi mistenker at det er Moe Odin-sønnen som kan skumme fløten til slutt, ved å lifte med i ryggen på favoritten til det tutes for oppløp. 8-åringen har vist en helt annen innstilling nå på slutten etter at Tor M. Moe har vært litt tøffere med hesten i trening, og den tredje strake triumfen kan meget vel komme her.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-1, 3 og 5 kan du lese ved å klikke her!

Herlig flyt!
Forrige lørdag satt beggevåre bankereklokkerent, og DD satt på en rekke til seks ganger pengene, mens Vesle Rappapå Bjerke på onsdag var snakk om en innertier!

Ekspertforslag
Til en fantastisk spennende V75-omgang på Momarken har vi satt opp fire V75-forslag på hhv 160, 400, 800 og 2392 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Til det nye spillet V4 har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 40, 264 og 540 kroner, og de ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere