RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søta bror til lunsj

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Svenskene invaderer Momarken denne torsdagen, og vår lunsjbanker er ikke overraskende svensktrent.

Sportspills meny torsdag:
Oddstips: Er du i form, Tarjei?
Dobbel V5 Bergen: En ny herlig kveld i Bergen

V65 Boden: Trives på isen

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som skal stemple bonger, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Östersund i Sverige og på Momarken her hjemme.

På kvelden er det V65-spill til Boden på den andre siden av grensen samt en dobbel V5-omgang til byen mellom de syv fjell, Bergen som fanger spillernes interesse.

I Bergen ble det superklaff for våre tips forrige torsdag med over 15 000 kroner innspilt, og Kurt Leirvåg som er ansvarlig for tipsene på den banen, er nok sugen på å gjenta den suksessen (følg med utover dagen)!

Vi har nær sagt som vanlig jobbet frem tips til alle baner, og i lunsjen på Momarken synes vi 8 Yank Dreamcatcher ligner en klink vinner i finalen. Vi synes 5-åringen så ut som en rund million ved triumfen på 17.0 over aktuell distanse i den siste starten etter lang pause, og løp i kroppen har da normalt gjort godt.

Danset unna til en overlegen seier da, og det med draskylapper og ørehette spart, og selv fra spor åtte (strøket inn et spor nå, og det hjelper godt på) tror vi kusk Magnus Jakobsson kjører seg relativt tidlig til tet (veldig kvikk i vei). Dog ikke avhengig av teten for å kunne vinne, når han vant bakfra ved triumfen på 16.5 full vei i den tredje siste starten.

Annonse: Grø ilkte Yank Dreamcatcher sist, men byr likefullt på et knallhett motbud i V5-5 på Momarken

Vi tror de antatt tøffeste i mot ikke har noen fordel av dagens distanse, og da tror vi Cantab Hall-sønnen legger på til sin andre strake triumf. Imponert i tre strake seiersløp i lunsjløp har 3 Illusion S.E. gjort (bra denne), men på en kjapp sprint tror vi galopprisikoen øker betraktelig. Ikke helt stø på beina, og da er ikke dagens distanse noen fordel. Det samme kan sies om 1 Hot Vacation H., mens de øvrige i løpet ikke skal kunne tukte vår klare lunsjbanker for dagen.

Vår rangering V5-5:A: 8 B: 9-3-1-2-5-6 C: 4-12-10-11

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1548 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1640 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag med dunkel form på de fleste av deltagerne innleder denne V5-rebusen, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Vi garderer således bredt, men vi gir oss ikke på 9 Showmethesigar. Han har dummet seg vekk på galopper de to siste gangene, men formen er nok fin.

7-åringen står til for å kunne få et fint løp, og det var på denne tiden og utover i fjor han fant formen (vant bl.a. et V75-løp på fine 13.3 i Bergen i mars). En positiv innsats til tredje på 16.3 over aktuell distanse leverte 5 Athena Rod i den siste starten, og hun står langt bedre til i dag (Høitomt opp i dag er spennende nok).

Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er 10 Astor Sund, og selv om en kjapp sprint ikke er noen fordel for 9-åringen, skal han være av de bedre her. Det samme kan sies om 12 Duen`s Photo, og kapasiteten på 6-åringen er udiskutabel. Dog skuffet veldig i en lengre periode nå, men vi tør ikke å avskrive ham enda.

Pent til står både 1 Buvet og 2 Dancing Girl D.E., og begge bør vurderes tidlig. Førstnevnte kan neppe forsvare sitt innerspor, men med perfekte luker til slutt er ikke 7-åringen ueffen (formen er stigende). Sistnevnte viser stadig fremgang, og vi ser ikke helt bort i fra at den aldrende hoppa (9 år) kan overraske i dag.

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 5-10-12-1-2 C: 3-4 D: 6-7-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2140 meter autostart
Uff, ja dette varmblodsløpet i lavt grunnlag i den andre avdelingen er slett ikke lett å løse, og vi tyr da til veldig bred gardering. En spennende start i regi Trond Anderssen gjør selvsagt 9 Perfect Tabac, og dersom 5-åringen presterer noe i nærheten av de siste innsatsene i Sverige i fjor høst, er det snakk om en vinner.

Han fikk hhv tredje og sølv på 17-tallet full vei i de to siste startene, og slike tider har ikke dagens konkurrenter vært ned på. Pent til i løpet står 3 Superman D.K., og Midtfjeld-traveren bør være av de bedre i dette løpet. Fikk femte på 19.3 full vei bak gode Baldini&Co før litt pause, og da er det litt enklere i mot i dag.

Vondt for å vinne løp har 6 Crazy Camto, men formen er fin. Spennende etter litt pause er 1 Pamploma, men treneren ligger litt lavt. Det kan være slik at 10 Romantic Crown er forbedret med et par løp i kroppen etter litt pause (gikk på det jevne til tredje sist), og vi synes 5-årshoppa bør vurderes tidlig denne gangen.

Uforandret fin form holder 8 Blaze, men sporet i dag er ikke mye å rope hurra for (må klaffe litt på veien i fra dette sporet for at 5-åringen skal kunne gå helt til topps). Helt borte er ikke 2 The American Hunter og 12 Larossi, mens 4 Conceptualistic skal være tidlig aktuell på de to innsatsene øverst i raden.

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 3-6-1-10-8-2-4-12 C: 5-11-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3, 2140 meter autostart
Fire hester hever seg litt over mengden i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen, men helt stø på beina er ingen av dem (og da tyr vi til veldig bred gardering på vårt store system). Det skal dog kanskje godt gjøres at alle galopperer seg bort, og en naturlig favoritt skal 3 Mjølner Komet være snakk om.

Det ble galopp 100 meter før mål i den siste starten i et forsøk på å hente inn tetløpende Gea, og innsatsen til sølv var god den dagen. Trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og 5-åringen er utvilsomt best på kapasitet. Løftet seg voldsomt nå på slutten har 6 Dallas gjort, og i en feilfri utgave kan det bli seier.

Annonse: Har møtt mye bedre hester enn dette og Grø byr på en delikatesse i V5-3 på Momarken

Vant på 32.0 full vei på nettopp dagens arena i den nest siste starten, og i den siste starten leverte han en strålende sisterunde til tredje etter grovt terrengtap innledningsvis. Piler til tet gjør 2 Brenne Junior, og det er slett ikke utenkelig at Alm Svarten-sønnen leder rundt om i en feilfri utgave (langt i fra stø på beina).

Vant fra tet i den nest siste starten, og i den siste starten var det en fremskutt plassering som gikk fløyten på galopp (toppform på ham). Vi synes selvsagt det er litt spennende når 5 Granfaks dukker opp i regi Lars O. Romtveit, og muligens har den dyktige treneren fått ristet litt liv i den tidligere veldig uvillige krabaten.

Vår rangering V5-3: A: 3 B: 6-2-5 C: 1-4-11-12-8-9 D: 7-10

V5-4, 2140 meter autostart
Vi støter på en av dagen største favoritter i form av 1 You Talking To Me i V5-4 i et varmblodsløp, og normalt skal det kunne dreie seg om en topp vinnersjanse, hvis det løser seg fra start. Det ble for tøft med en 10-åpning i et V75-løp i den siste starten (fikk ikke premie), men 5-åringen viste fin form før den starten.

Det ble seier på 16.7 full vei i den tredje siste starten, og i den nest siste starten ble det sølv i et langløp. Credit Winner-sønnen står dog i fare for å bli overflydd ned startsiden, og da kan det bli litt sjanseartet. Vi tror nemlig 4 Gazzas Daughter fyker til tet for så å slippe til 7 Spirit Brodde, og da kan favoritten sitte i sekken.

Da tyr vi til noen garderinger på samtlige spilleforslag, og vi synes 7 Spirit Brodde er spennende i dag. Ble tatt helt bort i en stoppende rygg i fra rygg leder i den siste starten, og vi synes Kolnes-traveren så veldig fin ut den dagen. Kapasiteten er fin (vant fire løp i fjor), og vi synes han er latterlig lite spilt med sine 10 % i dag!

På vårt store system får vi også plass til 5 Eck Chili Peppen og 6 Mariella Jib, men da stenger vi butikken. Førstnevnte galopperte seg bort i den siste starten, men 6-åringen gikk fine løp hele veien forut for den starten. Sistnevnte har varslet form nå på slutten, og vi tror 9-årshoppa kan dukke opp langt fremme til slutt.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 7-5-6 C: 9-4-2-10-11 D: 3-8-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1548.- (over fire bonger)
Stamme 3840 rekker (8*12*10*4*1)
A: 9 B: 1-2-5-10-12 C: 3-4
A: 9 B: 1-2-3-4-6-8-10-12 C: 5-7-11
A: 3 B: 2-5-6 C: 1-4-8-9-11-12
1-5-6-7
8 Yank Dreamcatcher

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 480.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 280.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 308.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 480.- (b*b*b)

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere