*Nettavisen* Sport.

Stabæk-Olsen om påstått RBK-interesse for Boli: - Han har ikke lyst til å spille på et lag som ligger på bunnen av tabellen

RBK-stikk: Inge Andre Olsen kunne ikke dy seg. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Stabæks sportslige leder med klar beskjed til RBK: Franck Boli har de ikke råd til.

01.04.19 23:46

STABÆK - LILLESTRØM 1-1:
NADDERUD STADION
: Før mandagens kamp mellom Stabæk og Lillestrøm rapporterte VG at Rosenborg hadde sjekket muligheten for å kapre Boli fra Stabæk før overgangsvinduet stenger natt til tirsdag.

Stabæks sportslige leder Inge André Olsen avkrefter overfor Nettavisen at klubben har mottatt noen konkrete henvendelser på Boli mandag, og svarer følgende når vi spør om RBK er interessert.

- Så mye penger har de ikke.

- Hvor mye skal dere ha?

- Når han scorer slike mål som i dag, må man nok ut med tresifret antall millioner, svarer Olsen.

Når vi spør om han er like trygg på at Boli selv ønsker å bli værende, svarer han bastant:

- Franck, ja! Jeg tror han vil reise til utlandet etter å ha scoret masse mål her. Jeg tror ikke han har lyst til å spille på et lag som nå ligger på bunnen av tabellen, sier Olsen med et glis.

- Har ikke hørt noe

RBK ligger nettopp helt sist etter deres 0-2-tap mot Glimt i første serierunde.

Boli selv nekter for at han har hørt noe om den påståtte RBK-interessen, og at han kun fokuserte på mandagens kamp.

- Hva tenker du om at det skal være interesse?

- Jeg tenker ikke på det, jeg har ikke hørt noe, sier Boli til Nettavisen.

- Er det aktuelt for deg å spille for en annen norsk klubb som Rosenborg, eller vil du helst til utlandet?

- Det er tidlig å snakke om at jeg bli eller dra, jeg vil bare fokusere på den neste kampen mot Molde, sier han med et smil.

At spissen er ettertraktet, er det ingen tvil om. Boli ble som kjent toppscorer forrige sesong med 17 mål, nå er han godt i gang også denne sesongen med sin brassescoring mot LSK.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET IGJEN: Franck Boli, her etter eliteseriekampen mellom Stabæk og Lillestrøm på Nadderud Stadion. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Bør ikke komme ut

Stabæk-trener Henning Berg fikk med seg skriveriene før kamp. Han sier en klubb som Stabæk må regne med at slike ting dukker opp når overgangsvinduet er åpent, men han likte det ikke.

- Det er lov å komme med bud når som helst, og jeg har ikke anelse om de har gjort det eller ikke. Men sånne ting bør ikke komme ut i media samme dag som vi har kamp, sier Berg til Nettavisen.

- Du likte det ikke?

- Liker og liker, hvis det påvirker spillerne til å tenke på noe annet enn kampen, da er det uheldig. Men Franck er såpass rutinert at han er vant til spekulasjoner, sier Berg.

Rosenborg kommenterer av prinsipp ikke overgangsspekulasjoner. Men Henning Berg er i hvert fall trygg på Boli ikke blir solgt før vinduet stenger natt til tirsdag.

- Det skjer ikke, sier Berg til Nettavisen.

Stabæk fortsetter eliteseriesesongen med en knalltøff bortekamp mot gullkandidat Molde førstkommende søndag. Lillestrøm tar imot Ranheim, som fikk en elendig start på sesongen med hjemmtap mot Tromsø, til dyst på Åråsen samme dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.