Stabæk signerte stopper

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Sjekk hvem bærumsklubben har sikret seg her.

18.11.10 14:05

Torsdag bekreftet Stabæk på sine hjemmesider at de har sikret seg den svenske midtstopperen Haris Skenderovic foran neste sesong. Spilleren kommer fra Syrianska FC i Sverige.

Svenskbosnieren har skrevet under for tre år med bæringene.

- Han er en tøffing som maner på og får gutta til å jobbe. Han er en ledertype på banen, som er god med ballen, har gode langpasninger og er smart i plasseringsspillet, sier sportslig leder i Stabæk Inge Andre Olsen til Bærum-klubbens hjemmesider.

29-åringen var en viktig bidragsyter til at Syrianska rykket opp til Allsvenskan etter denne sesongen. han har tidligere spilt for NKJedinstvo - Bihac (Bosnia), Topkapi IK, Vasagatan/Essinge IF, U. S. Monastir (Tunisia), før han nå altså kommer til Norge.

- Jeg er klar for å ta neste steg i karrieren nå. Litt synd å forlate Syrianska nå som de er i den øverste divisjonen, men jeg føler at Stabæk er en veldig bra klubb for, sier Skenderovic selv.

- Jeg er glad for at gikk bra, og at vi ble enige om et samarbeid med Stabæk. En av hovedgrunnee til at jeg kommer hit er at det vil gi meg en bedre sjanse til å spille landslagsfotball for Bosnia.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag