*Nettavisen* Sport.

Stabæk-stjerne idrettsinvalid

Foto: Marius Vik, Nettavisen.

Nå blir han i stedet Lars Bohinens etterfølger som sportssjef i klubben.

21.01.10 15:27

Før jul skrev Nettavisen om Inge André Olsens kamp for å redde fotballkarrieren. Torsdag kom beskjeden om at det ikke lar seg gjøre.

- Karrieren er over. Jeg er fotballinvalid, sier Olsen til Nettavisen.

- Det eneste jeg håper å få til gjennom en operasjon nå, er at jeg blir frisk nok til å kunne gjøre vanlige ting med barna mine, sier Olsen til Nettavisen.

Så ille er det at Olsen har smerter i timevis etter den minste, fysiske utskeielse. En operasjon ved Ullevål Sykehus i februar er hva den forhenværende stoppergiganten håper skal redde ham fra et liv i smertehelvete.

De gode nyheten er likevel at Olsen ikke blir arbeidsledig eller uføretrygdet. Den siste tiden har han vært i samtaler med Stabæk-styret om hva man kan få til i fellesskap. Denne uken ble de enige.

- Jeg går inn i en rolle som sportslig koordinator, hvor jeg blant annet skal hjelpe Tom Schelvan med å hente nye spillere til Stabæk. Jeg vil jobbe tett opp mot A-laget, samtidig som jeg vil speide mye etter nye spillere.

Inge André Olsen ble av Nettavisen kåret til «Årets spiller» i Tippeligaen i 2006, etter en sesong hvor han var på rundens lag hele syv ganger.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag