Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk på brassejakt

- Det er en veldig god klubb, og jeg kunne tenke meg å gå dit, sier venstrebacken til Nettavisen.

FORNEBU (Nettavisen): Stabæk fikk en kanonstart på årets Tippeliga-sesong da de slo en av medaljekandidatene, Odd, i Skien sist søndag. På venstrebacken spilte unggutten Vegar Hedenstad så bra at han havnet på rundens lag til Nettavisens lesere, men det er ikke der 18-åringen skal spille i år.

Stabæk ønsker nemlig å kjøre inn stortalentet på høyrebacken, og leter for tida desperat etter en ny venstreback. Nylig sa en amerikansk landslagsspiller nei til en Stabæk-overgang, mens i de siste ukene har det blitt mange telefoner til Fredrikstad for å sjekke muligheten for å hente Fernando Wallace til Telenor Arena.

- Viktig for FFK
23-åringen imponerte stort på venstrebacken for Fredrikstad i 2008-sesongen, hvor han blant annet scoret fire mål. I 2009-sesongen slet Wallace mye med skader, men nå er han igjen i ferd med å finne storformen – noe som har gjort Stabæk særs interesserte.

- Jeg kan bekrefte at Stabæk har vært mye på telefonen for å undersøke forholdene rundt Wallace, sier FFKs sportslige administrator, Joacim Jonsson, til Nettavisen.

- Det er hyggelig at våre spillere er attraktive for andre klubber, det viser at vi gjør noe rett. Samtidig er Wallace en meget viktig brikke for oss, og han har kontrakt ut 2011-sesongen, minner Jonsson om.

Spilleren bedyrer selv at han ikke har hørt noe om Stabæks interesse, men at Bærums-laget selvsagt er et veldig interessant alternativ.

- Jeg har kontrakt med Fredrikstad, og forholder meg lojalt til den.

- Samtidig er Stabæk en veldig god klubb, og jeg kunne tenke meg å gå dit, sier venstrebacken til Nettavisen.

Frustrasjon i Stabæk
Venstrebackens egenerklærte interesse til tross, den helt store troen på at brassen blir Stabæk-spiller har man ikke lenger på Telenor Arena.

- Vi har begynt å gi opp Wallace nå.

- Det har vært så mye rot med agenter, med stadige bytter. Samtidig har han en russisk kone, og jeg tror vel heller han forsvinner til russisk fotball når sommeren kommer, sier Tom Schelvan til Nettavisen.

Dermed kan Stabæks sportslige, administrative leder måtte fortsette jobben med å finne en ny venstreback helt fram til overgangsvinduet stenger natt til 1. april.

- Vi skal klare å finne midlene om den rette spilleren dukker opp, er trøsten Schelvan kan gi Stabæk-supporterne.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken