RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Meek, Tore (Scanpix)

Stabil kjøring av Ullevålseter

Sist oppdatert:
Klatrer ytterligere i sammendraget.

Pål Anders Ullevålseter (42) kjørte inn til 9.-plass for annen etappe på rad i Rally Dakar fredag. Det tok ham ytterligere to plasser opp i sammendraget, der han nå er nummer 11.

Den sjette etappen av rallyet gikk nordover langs Chiles stillehavskyst, fra Iquique til Arica i grensetraktene mot Peru. Etappen var 456 kilometer lang.

Ullevålseter var fornøyd med plasseringen og at han nærmer seg de ti beste sammenlagt, men mener at han fortsatt har mer å gå på.

- Litt av problemet mitt har vært at det har vært mye tøffere enn jeg trodde på forhånd å venne seg til den nye sykkelen. I tillegg til at Cyril Despres er en bedre sjåfør enn meg, har han hatt 800 mil på sykkelen før Dakar 2011 var i gang – jeg fikk 80 mil, sier Ullevålseter i en pressemelding.

-Jeg begynner nå å få litt mer selvtillit og følelse for det vanskelige terrenget. Etter hviledagen i morgen er målet å karre seg godt inn blant de ti beste på sammenlagtlista, legger enduroføreren til.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere