RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Stabæk ber om millionlån

Sist oppdatert:
Stabæk vil låne flere millioner kroner for å sikre driften av klubben ut året.

Klubbledelsen i Stabæk gikk ut før sommerferien og sa at de trengte 5-7 millioner kroner for å sikre driften ut året. Nå har de søkt klubbens hovedsponsor Sparebank1 om lån på seks millioner kroner, skriver Budstikka.

- Dette er en del av det vi jobber med for å sikre økonomien ut året, sier daglig leder i Stabæk, Hallgeir Åndal, til Budstikka. Klubben håper på at aksjonærer og supportere stiller garanti for halvparten av lånet, og at kommunen tar resten.

Bærum-ordfører Lisbeth Hammer Krog (H) kan imidlertid ikke si om kommunen vil garantere for lånet. Det er opp til fylkesmannen å avgjøre.

– Om kommunen kan gi noen garanti til en lånesøknad, ønsker jeg ikke å gi noe svar på før jeg får svar på de juridiske spørsmålene som dette reiser. Og hvis det er snakk om næring, vil en slik garanti bli avvist. - Vi er kjent med at Stabæk er opptatt av å kutte kostnader, men jeg ser at overgangssituasjonen med å flytte fra Telenor Arena til Nadderud har gitt klubben store økonomiske utfordringer, sier ordføreren til Budstikka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere