RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk-formann gir seg på topp

Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)
Mimi Berdal gir seg – nå kan Ingebrigt Steen Jensen bli ny sjef.

Det er Stabæk som melder dette på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.

Mimi Berdal har vært aktiv i styret i Stabæk fotball i åtte år. De tre siste årene har hun sittet som formann og har hatt formidabel suksess i løpet av den perioden.

Den suksessen toppet seg med fjorårets seriegull, men i tillegg har klubben seriesølv fra året før, samt at de var i cupfinalen i fjor.

Der tapte de riktignok for Vålerenga.

Berdal oppgir stolthet over det klubben har oppnådd i hennes periode, men erkjenner at det er mye mer hun kunne tenkt seg å gjøre. Nettopp det hun ikke fikk gjort er en av hovedårsakene til at hun nå ikke ønsker å fortsette.

- Gapet mellom det jeg burde, og gjerne skulle ha gjort, og hva jeg faktisk fikk utrettet, er en hovedårsak til at jeg ønsket avløsning nå. Det var best for klubben, og best for meg, skriver Berdal i et åpent brev til klubbens nettsted.

Etter det Nettavisen erfarer er Ingebrigt Steen Jensen innstilt som ny formann. Stabækguruen har vært sentral i det meste som har skjedd i klubben det siste tiåret og vel så det, men ser nå ut til å gå inn i en mer fremtredende rolle i klubben.

At det er Steen Jensen som ser ut til å ta over, uttrykker Berdal lettelse over. Hun er ikke det minste bekymret for klubbens framtid.

- I dette tilfelle er det folk som overtar som jeg vet vil gjøre jobben minst like bra, og vel så det. Jeg ønsker Ingebrigt og resten av styret lykke til og vet at alt er i de beste hender, skriver Berdal.

Valg av nytt styre skjer på Stabæks årsmøte den 23. februar.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere