RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk gir opp Huseklepp

Sist oppdatert:
Men bare i denne omgangen.

(iBergen.no): Forrige uke kom Stabæk med nok et millionbud på Branns kantspiller Erik Huseklepp. Det siste budet lød på to millioner kroner.

- Ikke flere bud
Brann takket nei og nå varsler sportsdirektør i Stabæk Lars Bohinen at han ikke kommer til å mase mer.

- Det kommer ikke flere bud fra oss, det skjer ikke så mye på den fronten. Brann har sagt nei og vi kommer ikke til å komme med flere henvendelser, sier Bohinen til iBergen.no.

Tirsdag ble det kjent gjennom TV 2 sporten at klubben kommer til å signere Hamkams spiss og kantspiller Espen Olsen.

- Det med Olsen er ikke klart ennå, men det har uansett ingenting å si for vår interesse for Huseklepp. Vi ønsker spilleren til oss og spilleren har sagt til oss at han ønsker seg hit, sier Bohinen.

Tidligere i sommer ble det gjennom iBergen.no kjent at Huseklepp har en muntlig avtale med Stabæk om en overgang dersom klubbene blir enige i sommer.

Tror på overgang
Selv om klubbene ikke blir enige før overgangsvinduet stenger 31. august tror Bohinen på at Huseklepp blir Stabæk-spiller etter sesongen.

- Så lenge ingenting er skriftlig vet man aldri, men signalene vi har fått er at han vil til oss.

Brann er fortsatt krystallklare på at de skal beholde Huseklepp ut kontraktstiden. Foreløpig har kantspilleren avtale med Brann ut oktober – altså fir dager før serien er over.

Huseklepp har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne sakens anledning, men har tidligere sagt at han ikke ønsker å uttale seg om Stabæk-overgangen.

LES OGSÅ:
Stabæk må se langt etter Huseklepp

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere