RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Aaserud / Scanpix

Stabæk jakter Reginiussen

Sist oppdatert:
Stabæk vil forsterke med flere spillere, og Inge André Olsen innrømmer bæringene har Schalke-stopperen på radaren.

FORNEBU/OSLO (Nettavisen): Stabæk-treningene er for tiden særdeles tynt bemannet, og mye minner om forsesongen bæringene hadde for halvannet år siden da elleve mot elleve-øktene mest endte opp i five à side. Mot Dnepr Mogilev på torsdag talte innbytterbenken kun fem mann – mot hviterussernes syv – og det forteller bare litt av historien:

Tynn tropp og svake bak
Laget stilte nemlig også med en småsjuk Henning Hauger fra start, en skadet Jon Knudsen på benk, hvor en Tom Stenvoll som ennå ikke er i stand til å fullføre en 90 minutters kamp også befant seg. A-laget blir ytterligere fortynnet når Bernt Hulsker returnerer til Start den 1. august, og dermed trenger man ikke hovedfag i matematikk for å forstå at regnskapet ikke går opp:

Riktignok er Daniel Nannskog sannsynligvis tilbake fra skade neste uke, og Morten Skjønsberg begynner også å nærme seg, men Stabæk mangler spillere og trenger erstatninger - kjapt. Først og fremst på stopperplass, hvor Stabæk har store problemer. På de siste tre hjemmekampene har de blåkledte sluppet inn åtte mål i kamper de har dominert kraftig.

- Har Reginiussen på radaren
Nettavisen vet at Stabæk tråler markedet for spillere som kan gå rett inn og forsterke A-laget, og øverst på ønskelisten står Schalkes Tore Reginiussen. Den gamle Tromsø-stopperen har ikke funnet seg helt til rette i den tyske toppserien, men var Norges mest ettertraktede stopper da han sist vinter vendte nesa mot Tyskland. Tre landskamper fikk han under Egil Olsens ledelse i fjorårssesongen, og halve Fotball-Norge ønsket seg den daværende 23-åringen.

Nå er jakten i gang på nytt, og Stabæk er altså meget interesserte i å sikre seg midtstopperens tjenester, noe også sportslig koordinator Inge André Olsen bekrefter overfor Nettavisen.

- Tore Reginiussen er en spiller vi har på radaren vår, bekrefter den gamle stopperbautaen overfor Nettavisen

- Det er selvsagt en spennende og interessant spiller, og han har de kvalitetene som gjør at han kan gå inn og forsterke en hvilken som helst, norsk klubb.

Jakter flere
Bæringene har også trålet det norske markedet etter kompetente midtstoppere, men med begrensede ressurser er ikke alternativene altfor mange. Legg til at Stabæk også ønsker å forsterke med en midtbanespiller når overgangsvinduet åpner om to uker, så kan en låneavtale med den lovende Schalke-stopperen fort være det mest aktuelle alternativet.

Også den italienske Serie A–laget Lecce skal være interesserte i Reginiussen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere