RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Stabæk skal spille på Fornebu

Sist oppdatert:
Avtalen som sikrer Stabæk Fornebu-arenaen er i boks.

Det var styrene i arenaselskapet Stabæk Holding og leietager Stabæk fotball som vedtok den svært viktige avtalen, sammen med en undertegnet godkjennelse av gjeldsnemdas leder Kjell Dagestad, melder Budstikka.

I forbindelse med avtalen ble det klart at klubben får spille fotball på Fornebu også inneværende sesong. Stabæk fotball skal også ha sikret seg retten til å overta eventvirksomheten i arenaen og inngå en forlenget leieavtale fra og med 2012.

- Vi er også fra gjeldsnemndas side glad for dette resultatet. Det gir godt grunnlag for å lykkes i de videre forhandlingene, sier Dagestad.

Selv om avtalen er klar for Stabæk vil gjeldsforhandlingene i Stabæk Holding fortsette videre, men avtalen kan være med på å redde Kjell Ulrichsens konkurstruede selskap.

Stabæk gikk med et dundrende underskudd etter årets sesong og håper på at dagens kontrakt kan redde klubben ut fra den økonomiske krisen.

Som en en del av tilpasningene Stabæk må gjøre er å la events gå foran treninger. Det vil føre til at Stabæk må kjøre mange av sine økter på Nadderud.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere