RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix

«Stabæk-stjerne må gå»

Fredrik Berglund blir ikke værende i Stabæk, hevder Elfsborgs sportssjef.

Han fikk en treg start i Stabæk, den innleide Elfsborg-spissen Fredrik Berglund. Kun én scoring de første ni seriekampene fikk mange til å rynke på nesen, men siden har det tatt seg solid opp for den 30 år gamle storscoreren. Fem ytterligere scoringer, samt et stadig bedre samspill med Daniel Nannskog har gjort at Stabæk-supporterne har trykket «Bella» til sine bryst, men nå går kjærlighetsforholdet mot slutten.

– En handel med Stabæk er ikke aktuelt. Vi har ikke hatt noen samtaler med Stabæk. Vi har ikke hørt noe overhodet fra deres side om Fredrik, sier Elfsborgs sportssjef Stefan Andreasson til nettstedet fotbolldirekt.

Elfsborg-retur ved nyttår
I stedet belager den svenske toppklubben seg på at Berglund kommer tilbake 1. januar, noe man gleder seg stort til.

– Vi har hele tiden hatt kontakt med Fredrik, og følelsen er at han virkelig har fått et kick der borte, noe som var målet da han dro – han ønsket å prøve noe nytt.

– Nå får vi bare håpe han tar det gode spillet med tilbake til oss.

Fullt så klar i konklusjonen er ikke hovedpersonen selv.

– Jeg vet ikke hvor det peker, men Stabæk har finansielle problemer, det er lønnskutt på gang, og da sier det seg selv at det blir vanskelig å kjøpe inn nye spillere – og gratis kan de ikke regne med å få meg, det er helt urimelig.

– Det er vel omtrent som om man skulle gå inn i en butikk og handle klær, uten å ha penger i lommeboken, sier svensken til Nettavisen.

Hyller Jönsson
Det blir likevel ikke med lett hjerte han forlater Stabæk – om så skjer.

– Jeg har hatt det utrolig bra med fansen og laget. Jan Jönsson er dessuten en av de beste trenerne jeg har hatt, han har vært fantastisk og hver eneste trening har vært kjempemorsom.

– Det er fortsatt noen uker igjen, men vi må nesten få tatt en sluttsamtale nå. Samtidig har jeg en datter som har fått en barnehageplass i Sverige fra februar, og en frue som må begynne å tenke på jobb igjen, så jeg tenker mye for tiden, innrømmer Berglund.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere