RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Vik

Stabæk tapte målfest

Sist oppdatert:
Daniel Nannskog scoret to.

FC KØBENHAVN - STABÆK 4-3:

Omtrent 1000 tilskuere i København ble belønnet med en liten målfest da København og Stabæk møttes til treningskamp lørdag. Inge André Olsen gjorde seg bemerket i både negativ og positiv forstand, med ett mål, og to fellinger som førte til straffe på samvittigheten.

Ståle Solbakkens menn trakk til slutt det lengste strået i en kamp der danskene dominerte den første omgangen klart, mot et tafatt stabæklag.

- FC København tok oss med en gang vi satte i gang spillet bakfra, så vi ble tvunget til å slå langt. Banen var heller ikke så bra. Det er lettere å forsvare seg enn å angripe under slike forhold. Men det holdt ikke idag. Danskene har noen veldig gode og raske spisser som er vanskelig å stoppe, sier Tom Stenvoll til Stabæks hjemmeside etter kampen.

Det var FCK som tok føringen etter bare ti minutter, men i god, gammeldags stil sørget Daniel Nannskog for å slå tilbake bare to minutter senere, etter å ha snappet opp en mislykket FCK-klarering.

Det skulle bare gå tre minutter til før kampens tredje mål kom. Denne gangen fikk danskene straffe etter at Inge André Olsen hadde felt en FCK-spiller innenfor egen 16-meter.

Olsen reddet seg inn ved å utligne to minutter før pause, i en omgang danskene burde ha ledet etter.

Etter pause våknet bæringene litt til live, og Nannskog kunne sende Stabæk opp i ledelsen etter å ha scoret sitt andre for dagen, denne gang på straffe.

Men så var Olsen uheldig inne i egen 16-meter igjen. FCK fikk en billig straffe, og dermed sto det 3-3.

Kvarteret før slutt fant danskene veien til mål igjen, og dermed ble det stabæktap i målkalaset.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere