RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stabæk tar kritikk

Sist oppdatert:
Tre poeng og sølvplass, men i Stabæk står jubelen ikke i taket etter 3-1-seieren over Lillestrøm.

NADDERUD (Nettavisen): STABÆK – LILLESTRØM 3-1: Inntil Frode Kippe bestemte seg for å ta en tidlig dusj etter en snau times spill, var det en relativt jevnspilt kamp på Nadderud. Bare en ting skilte virkelig de to lagene – Shane Stefanuttos og Lillestrøms dødballer.

Dødballkritikk
- Det gjelder å være grundigere på dødballer, innrømmer Stabæk-kaptein Mike Kjølø.

- Det Lillestrøm skaper sjanser på i dag, er dødballer. Det visste vi for så vidt også på forhånd, men likevel kommer de for lett til – de har jo flere store sjanser etter både frispark og cornere, og det er ikke bra nok, mener Kjølø.

Trener Jan Jönsson satt også med hjertet i halsen til langt ut i andreomgangen. På stillingen 2-1 til hjemmelaget, og Lillestrøm med kun ni mann igjen, var likevel de gulkledde nære ved å utligne da Olivier Occean headet et LSK-frispark like utenfor.

- Jeg følte meg aldri trygg, ikke en gang da de kun hadde ni mann, forteller Stabæk-sjefen.

- De er der hele tiden med sine dødballer og sin fysikk, og det er noe vi må jobbe med frem mot onsdag (semifinale i cupen, red. anm.).

Se høydepunkt fra kampen her:

190962

- Mye kan skje
Når det gjelder gullkampen mellom Brann, Stabæk og kanskje Viking, var det søndag kveld ikke mange som ville si noe på Nadderud. Mike Kjølø poengterte nylig overfor Nettavisen at svært mye kan skje på de gjenstående serierundene, og står ved det.

- Vi får gjøre det enkelt og la Brann styre med sitt samtidig som vi styrer med vårt, men jeg tror fortsatt mye kan skje, sier Kjølø.

- Jeg vil helst ikke tenke på gull, sier Veigar Páll Gunnarsson.

- Det ser ut som om det blir vanskelig å stoppe Brann. Men skulle det ble andrepass og cupfinale på oss, så er det uansett fanatstisk, mener Tippeligaens assistkonge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere