Gå til sidens hovedinnhold

Stafett-spesial

Varg arrangerte for første gang Speedo Cup utendørs. Det resulterte i de første Norgesrekordene på Frognerbadet på 35 år.

Frogner: Det internasjonale stevnet gikk over tre dager i flotte omgivelser på Frognerbadet. Stevneleder Tor Saghaug fra Varg er strålende fornøyd.
Alt har gått veldig bra. For Varg sin del også. Vi har flere finaleplasser og pallplasser, forteller han. Over 35 år er gått siden noen sist satte en Norgesrekord på Frognerbadet. Det var imidlertid ingen av Varg sine svømmere med slike bragder denne gangen.

"Speedo spesial"

Stevnet ble avsluttet med en "Speedo-spesial", 8*50 meter fri, mixed stafett. Vestkantsvømmerne tok ledelsen, men Varg sitt seniorlag dro innpå, og vant overbevisende.
At man ikke har tenkt på dette før. Det var kjempemorsomt å svømme ute, jubler Kari Flottorp (27). Hun svømte 2. etappen på Vargs vinnerlag.
Dessuten klarte hun senior NM-kravet på 50 meter butterfly. Det er hun spesielt fornøyd med.
Jeg har ikke svømt NM på ti år. Nå gleder jeg meg skikkelig, smiler hun.
Ellers svømte seniorstafettlaget, damer, inn til 2. plass på 2*400 meter medley, det samme gjorde herrenes juniorstafettlag. I tillegg svømte Anette Fidjeland (27), Jonas Noreng Ravn (24) og Håkon Skaarud Karlsen (28) hver sine finaler. Det resulterte i henholdsvis 3. og 4.plass, 2. plass og 3.plass.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler