Gå til sidens hovedinnhold

Stafettfeber på Bislett Stadion

7.klasselaget til Skøyen skole løp fra alle og vant heatet sitt. Det holdt også til 3. plass sammenlagt.

Bislett: Skøyen deltok med til sammen syv lag under Tinestafetten på Bislett Stadion forrige uke. Det ene laget var toppet, og løp altså inn til 1. plass i sitt heat foran Sagene og Smestad.
Det var veldig gøy. Vi har trent litt i forkant på Frogner Stadion, litt vekslinger og slikt, forteller kontaktlærer for 7.trinn, Magnus Kristiansen. Tiden holdt til 3. plass sammenlagt, noe som var to plasser ned fra i fjor.
I fjor vant vi, så noen syns 3. plassen var en liten nedtur, sier Kristiansen.

Bislett kokte over

Han forteller at en plass på det beste stafettlaget hang høyt blant elevene.
Mange ønsket å få en plass der ja, men det var ikke noe drama. Alle heiet og jublet da laget løp inn til seier. Det var nok en fellesskapsfølelse for alle, sier læreren. De seks andre lagene var mer tilfeldig sammensatt.
Alle elevene på 6. og 7. trinn deltok, og vi hadde en veldig moro, forteller Kristiansen. Bislett stadion kokte over både med stor stemning og varmt sommervær. Hovedtribunen var nærmere fullsatt av store og små i lyseblå stafett-trøyer, og jubelen runget.
Noen av elevene opplevde det nok litt skummelt å skulle løpe foran så mange mennesker. Det ga en stor mestringsfølelse, sier læreren fornøyd. Når sant skal sies så er det lenge siden det har vært så mange på tribunene og så bra stemning på Bislett Stadion.

Helt fantastisk

Akkurat det er seksjonsleder for barn, unge og kompetanse i Norges Fri-idrettsforbund, Tonje Antonsen meget fornøyd med.
Målet er å gi skoleelever et positivt møte med friidrett og det å bruke sin egen kropp, forteller hun. Antonsen var selv på Bislett og ble imponert over engasjementet.
Helt fantastisk. Utrolig morsomt å se hvordan de bakker hverandre opp og heier, sier hun. Tinestafetten blir gjennomført som et samarbeid mellom Tine og Norges Fri-idrettsforbund, og til sammen over det ganske land har over 99.000 elever deltatt. 4590 av dem løp på Bislett forrige uke.

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021