Gå til sidens hovedinnhold

Stafettfeber på Bislett

Skoler fra hele Groruddalen var med å skape rammen da Tinestafetten blåste liv i stemningen på ærverdige Bislett Stadion.

Bislett: Forrige uke gjennomførte hele 4590 elever fra hele Oslo, Tinestafetten på Bislett Stadion. Til sammen over det ganske land har over 99.000 elever fra 6. til 9. trinn deltatt, og har dermed vært med på verdens største turnering i sitt slag. Oslo har uten tvil det største arrangementet, og det er Linderud skole som står i kulissene.
Linderud skole gjør en kjempejobb. De stiller med elever, funksjonærer, pakker deltakerpakker og organiserer masse i forkant, skryter Tonje Antonsen, seksjonsleder for barn, unge og kompetanse i Norges Fri-idrettsforbund.

Helt fantastisk

Strålende sol og fantastisk liv på tribunen var rammen rundt arrangementet forrige uke. Når sant skal sies har det ikke vært så god stemning på Bislett Stadion på lenge. Tonje Antonsen var selv til stede, og ble imponert over engasjementet.
Helt fantastisk. Utrolig morsomt å se hvordan elevene bakker hverandre opp og heier, sier hun. Blant annet var så og si hele hovedtribunen full av store og små med lyseblå stafett-trøyer, og jubelen var verdig Bislett i gode, gamle dager. Det samme var innsatsen.
Målet er å gi ungene en god opplevelse gjennom fysisk aktivitet, og å vekke interessen for fri-idrett, forteller Antonsen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien