*Nettavisen* Sport.

Ståle benekter dommerkritikk

Foto: Foto: Tor Richardsen/Scanpix

Ham-Kam-trener Ståle Solbakken benekter på det sterkeste at han sa: "han her burde ikke fått dømme lilleputter en gang", om dommeren i kampen mot Moss.

15.10.03 15:50

Ham-Kam-treneren var skuffet etter at det bare ble ett poeng mot Moss.

- Jeg pleier ikke klage på dommeren, men han her burde ikke dømt lilleputtene en gang, ble Solbakken sitert på i NTB rett etter kampen.

- Usmakelig
Kampens dommer, Svein Oddvar Moen, likte uttalelsene dårlig.

- Jeg har ikke lest eller sett dette, men hvis det stemmer så reagerer jeg. Den er usmakelig. Men det får være opp til Norges Fotballforbund (NFF) om de gjør noe mer med den saken, sier han til TV 2 Nettavisen.

Onsdag ettermiddag benektet Solbakken på det sterkeste at han har kommet med uttalelsene.

- Det har jeg aldri sagt. Jeg sa at han ikke holdt noen linje i kampen. Av og til lot han spillerne takle som voksne. Andre ganger dømte han for det samme, sier Solbakken til TV 2 Nettavisen.

Trolig ikke etterspill
Ifølge NTB er uttalelsen helt korrekt gjengitt, men det meste tyder likevel på at saken ikke får noe etterspill.

- Setter man spørsmålstegn ved en dommers integritet er det mer alvorlig. Ved en mer generell uttalelse som denne, rett etter kampslutt, må vi ha mer takhøyde, sier informasjonssjef Roger Solheim til TV 2 Nettavisen.

NFF avviser at Solbakken slipper billig unna fordi han er assistent-trener for landslaget.

De siste årene har trenere som Tom Nordlie, Egil Drillo Olsen og Reine Almqvist blitt suspendert for utbrudd mot dommere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.