RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ståle Solbakken hetset av dansk politi på Twitter


Ståle Solbakken fikk på pukkelen dansk politi i Twitter-melding. Godt mulig han velger å se humoristisk på det :-)
Ståle Solbakken fikk på pukkelen dansk politi i Twitter-melding. Godt mulig han velger å se humoristisk på det :-) Foto: Jens Nørgaard Larsen (NTB scanpix)
Politiet i København sendte søndag kveld ut en melding på sin offisielle Twitter-konto hvor FC København-manager Ståle Solbakken fikk passet sitt påskrevet.

Oppdateringen refererte til en artikkel på bt.dk etter 0-1-tapet mot OB, hvor en bekymret Ståle Solbakken lurte på hvorfor angriperne hans ikke scorer.

I meldingen skrev politiet følgende: «Målene mangler – det gjør ikke bortforklaringene.» Den var flankert med emneknaggene #bortforklaring og #ståleforklarmigrøv og dukket opp midt mellom etterlysninger og oppdateringer om trafikken i Twitter-strømmen til politiet, ifølge bt.dk.

Mye tyder på at den var sendt ut av en fotballinteressert betjent som trodde han var innlogget på sin private Twitter-konto og ikke politiets. Etter kort tid ble den nemlig fjernet, og politiet sendte ut følgende beklagelse på Twitter:

«Kommentar om FCK ... Bortforklaringen mangler ikke: den var ikke utsendt av Københavns Politi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere