Gå til sidens hovedinnhold

- Ståle vil ha Liverpool-spiller

Nordmannen håper å snyte rival for midtbanemannen.

Unge Jay Spearing har vært i Liverpool siden ungdomsårene, men nå tyder mye på at den defensive midtbanemannen forsvinner.

The Championship-klubben Bolton har blitt heftig koblet med Liverpool-spilleren, og nå skal også Ståle Solbakkens Wolverhampton ha kastet seg inn i kampen.

Det er lokalavisen Liverpool Echo som onsdag skriver at Wolverhampton ønsker å sikre seg midtbanesluggeren.

Trangt på midten
Spearing spilte 25 kamper for de røde sist sesong, og ble sentral i laget da Lucas Leiva skadet seg og måtte se resten av sesongen fra sidelinjen.

Under Brendan Rodgers ledelse har det imidlertid blitt trangt på midtbanen til Liverpool, og Spearing havnet litt ned på listen over alternativer.

Spesielt etter at tyrkiske Nuri Sahin og walisiske Joe Allen ble hentet til klubben har veien til førsteelleveren blitt lang for Liverpool-gutten.

Anfield-klubben skal allerede ha vært i samtaler med Bolton om spilleren, og prisen skal ligge på rundt tre millioner pund, ifølge Echo.

Bolton regnes fortsatt som favoritt til å sikre 23-åringen, men Wolverhampton har penger å bruke etter salgene av Matt Jarvis og Steven Fletcher, og Solbakkens klubb bør ikke ha problemer med å møte Liverpool kompensasjonskrav og spillerens lønnskrav.

- Ståle er en fan
Wolves skal også ha vært ute etter Spearing forrige sommer, men fikk da ikke tilslag. Ifølge Liverpool Echo skal Ståle Solbakken også ha stor sans for Liverpool-spilleren.

Fra før har Solbakken sikret seg folk som Bjørn Bergmann Sigurdarson, Georg Margreiter, Razak Bakouri, Frank Nouble og Jamie Tank i sommer.

Den oransje klubben har åpnet The Championship med å vinne én kamp, tape én kamp og spille én uavgjort. Det holder til en 11.-plass etter tre serierunder.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot