RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stall i toppform

Sist oppdatert:
Lars Magne Søvik og Frode Hamre har en stall i topp form. I kveldens V65-omgang kommer blant andre Kalles Kaviar nybehandlet ut etter pause, og Enjoy The Dance skal bryne seg på storfavoritten Megaman Neo.

Her finner du Nettavisens V65-tips til Bjerke

Her kan du laste ned program til Bjerke onsdag.

Frodes eneste oppsitt i kveld er 7 Miami Peach i 3. løp/V65-2. Amerikanerhoppa skuffet i norgesdebuten, men viste seg fra en atskillig bedre side sist da hun vant fra tet. Nå er selskapet betydelig skjerpet og kusken har ingen seiersambisjoner.

- Det var atskillig mer futt i 7 Miami Peach sist, og sprint var nok også en fordel. Sporet og motstanden gjør at jeg ligger lavt. Det blir et løp i rygg og eventuelt å prøve til slutt, men det er en premie som gjelder, forteller Frode.

Mange fine hester møtes i 6. løp/V65-5 med blant andre 3 Marburg, 4 Armbro Skeeter S.L. og 7 Thai Tanium. 2 Kalles Kaviar er god på sitt beste og står nydelig til, men lillebror Hamre tror hingsten trenger et par løp før han er på topp formmessig.

- 2 Kalles Kaviar har hatt pause siden midten av april og blitt behandlet. Det ser fint ut i trening, men han er nok litt tung i kroppen foreløpig og kan trenge et par løp før seiersformen er der. Forutsetningene er perfekte, og herfra får vi en fin posisjon. Tror ikke han er rask nok til å ta teten, men det er ikke avgjørende. Dette er en flegmatisk type som også går fint i rygg. Vi er fornøyde med en trippelplass i første omgang, selv om han ikke skal glemmes ved gardering på 3-4 hester, opplyser Frode.

En som imidlertid har formen i zenit, er 11 Enjoy The Dance i 7. løp/V65-6. Mehla har et godt tak på fireåringen som har hevdet seg i meget tøffe lag i vår. Sist feilet han i drøye spor inn mot oppløpet med seieren på gaffelen.

- 11 Enjoy the Dance møter på 9 Megaman Neo nå, og jeg tviler litt på at vi slår en feilfri utgave av ham. Baksporet har ikke så stor betydning siden han ikke er noe lyn fra start. Han fullfører alltid bra til mål, og han skal regnes bak 9 Megaman Neo. Han er stallens beste sjanse i kveld, selv om jeg tror vi må nøye oss med andreplassen, vurderer Frode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere