RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Espen Hildrup

Stanley Cup-vinner til Frisk

Sist oppdatert:
Han har spilt i samme rekke som Peter Forsberg og Mario Lemieux. Nå er han klar for Frisk.

René Corbet (36) har skrevet under for Frisk og skal spille for askerlaget ut denne sesongen. 36-åringen vant Stanley Cup med Colorado Avalanche i 1996, da han blant annet var lagkamerat med Anders Myrvold.

De siste sesongene har Corbet vært kaptein på det tyske laget Adler Mannheim.

- I et så ungt lag som vårt er en spiller av René Corbets kapasitet gull verdt. En spiller som har spilt i NHL og vært kaptein i tyske Mannheim har de rette kvalitetene til å hjelpe oss å utvikle vårt unge lag, sier Frisk Asker-trener Sune Bergmann.

Corbet har 415 kamper i NHL, inkludert sluttspill, og scoret totalt 65 mål og 81 assists for klubber som Quebec Nordiques, Colorado Avalanche, Calgary Flames og Pittsburgh Penguins.

- Vi har sjekket ut Corbet godt, blant annet ved å snakke med de norske spillerne i den tyske ligaen og en tidligere trener i Mannheim. Vi er sikre på at vi får en god hockeyspiller, men kanskje like viktig er hans kvaliteter som en lederskikkelse, noe vi trenger i vårt lag, sier sportssjef Vidar Wold i Frisk Asker i en pressemelding.

Kanadieren kommer til Asker torsdag kveld og kan debutere mot Manglerud Stad tirsdag 3. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere